<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A bajnokságban szenved, de a kupában nyerhet

Az élvonalbeli Crystal Palace az első meccsen nem bírt a harmadosztályú Boltonnal, de a megismételt mérkőzésen már kiharcolhatja a továbblépést, szerintünk a rendes játékidőben.
Angol FA Kupa
Crystal Palace - Bolton
Kedd, 21:00 óra

Nincs jó passzban a piros-kék alakulat. Sam Allardyce érkezése sem hozott fellendülést a londoniaknak, a brigád a kiesőzónában állomásozik. Formája gyenge, december eleje óta két iksz mellett ötször is kikapott a Premier League-ben, legutóbb a West Ham hengerelte le őket (3-0). Otthon, a Selhurst Parkban botrányosan gyengén tolják Bentekéék, 2-1-7-es soruk önmagáért beszél. A keretben pedig több van... Állítjuk ezt annak ellenére, hogy Souaré és Wickham sérült, Zaha és Bakary Sako az Afrika Kupán szerepel válogatottjával. A bajnokságban sok gólt lőnek McArthurék, ugyanakkor sokat is kapnak (30-40). A hátsó alakzat stabilizálása érdekében érkezett a bajnok Leicestertől Schlupp, de rajta kívül is érkezhet még bekk a Crystal Palace-hoz télen.

Az egykor szebb napokat megélt Bolton csak a League I-ban szerepel, ott viszont élcsapatnak számít: a 3. helyen áll, amely playoffot ér majd a végelszámolásnál. A sima feljutásról sem tettek még le a fehér-kékek, ám ehhez javítani kellene a formájukon. Az óévet nyertes rangadóval zárták Phil Parkinson fiai (Scubthorpe 2-1), viszont 2017-ben még nem nyertek tétmeccset: a bajnokságban egyet remiztek, majd szombaton meglepetésre otthon kaptak ki, közben pedig ugye játszottak egy 0-0-át a Palace ellen. Idegenben 6-2-4-es mérleget produkáltak, a védelmül stabil, 13-9-es túragólkülönbségük legalábbis erre utal. Az FA Kupát komolyan veszi a szakmai stáb, Josh Veláék eddig a Grimsbyt és a Sheffield Unitedet ejtették ki - mindkétszer a saját stadionjukban. A keret nem lesz teljes, egy kapus mellett két fontos középpályás (az egyik a csapatkapitány) bajlódik sérüléssel.

29668. Crystal Palace - Bolton, 1 (1.55) - Tippmix

A Palace nagyon gyenge formában van, de azért a Bolton ellen talán kikecmereghetnek a gödörből. A Wanderers számára véget érhet a kupakaland, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!