<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: szerdai szorzóink - 1.65, 1.70 és 1.80

Pályán a Bayern München, és maradva a kosarasoknál, megnéztük, milyen esélyei lehetnek az Albának Csehországban. Ezt követően irány az Australian Open...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21689. Bayern München - Lietkabelis, 158.5 pont felett (1.70) - férfi kosárlabda Európa-kupa, 20:00

A top16 mezőnyében, az F-csoportban harcol a két gárda a továbbjutásért. A Bayern már meg is alapozta továbblépését az első két fordulóban, hiszen 11 ponttal nyert idegenben az Ulm ellen, majd lazán lépett át a Himki csapatán Münchenben (90-74). Az oroszok ellen 38.5%-kal ültek a triplák, a Lucic-Redding-Booker-Taylor négyes mindegyike 10 pont felett zárt, tehát igazi csapatmunka volt a 90 pont, ráadásul lepattanózásban is felülmúlták a Himkit (42 lepattanó az oroszok 30 lepattanójával szemben). Most jöhet a litván Lietkabelis, amely saját bajnokságában a 3. helyen áll, és semmiképp sem lebecsülendő, hiszen 80 pontig jutott a Himki vendégeként, majd az Ulmnak is szórt 86 pontot. Az Ulm ellen Lukauskis és Lavrinovic és óriásit játszott, ketten 39 pontot termeltek, 50%-kal szórta a triplákat az együttes azon a meccsen. Ez kelleni fog a Bayern ellen is, és az eddig látottak alapján könnyen lehet, hogy 70-80 pont közt dobál majd a Lietkabelis, erre pedig meglesz a németek válasza is, 160-165 pont környékére várjuk a két gárdát.

32605. Pardubice - Alba Fehérvár, meccsgyőztes, 1 (1.65) – férfi kosárlabda FIBA Európa-kupa, 20:10

Szerda este a cseh bajnokság második helyezettje, a hazai környezetben szenzációsan teljesítő Pardubice csarnokában lép pályára az Alba a FIBA Europe Cup második körének ötödik fordulójában. A fehérváriak 3-1-es mutatóval a csoport első helyéről várhatják a mérkőzést, míg a vendéglátók 1-3-as mérleggel a kvartett utolsó helyén szerénykednek. A decemberi mérkőzést hazai pályán 84-78-ra megnyerte az Alba.

A jelenlegi pozíciók annyiból nem hitelesek, hogy a csehek túl vannak az idegenbeli összecsapásokon (három zakó), ám hazai környezetben alapos verésben részesítették (92-77) a francia Pau-t, amely 26 pontot vert az Albára. Jellemző a Pardubice otthoni formájára, hogy a cseh ligában 10/10-es mérleggel áll ebben az évadban. A rivális tavaly decemberben Székesfehérváron is nagyon bekezdett (12-27 volt az eredmény az első negyed után), ám az Alba fordítani tudott. Győzelemmel visszajöhetnek a versenybe a csehek, akik – minden sorozat figyelembe vételével – tavaly október óta nem veszítettek otthon. A magyar együttes James Farrt és Filipovics Márkót kénytelen nélkülözni szerdán.

32486. D. Gavrilova - A. Konjuh, 1 (1.80) - tenisz, Australian Open női egyes, 01:00

Egy hazai és egy horvát fiatal reménység csap majd össze a második körben az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság második körében. A 22 éves Gavrilova viszonylag könnyű ellenfélen van túl Broady személyében, ami az első kört illeti, Konjuh viszont meglepetést okozott azzal, hogy 19 évesen letudta győzni két játszmában Kristina Mladenovicot. Gavrilovában nagy potenciál van, ezt már több mérkőzésen is bizonyította a 2016-os esztendőben. Volt döntője a moszkvai versenyről is, Hongkongban legyőzte az aktuális világelső Kerbert, és még sorolhatnánk a skalpokat. Úgy gondoljuk, hogy lassan lassan beérik a tehetsége, és ez lehet számára az áttörés éve. Eddig még nem találkoztak egymással, de mindenképp már három évnyi plusz rutinnal a háta mögött Gavrilova mondható a mérkőzés esélyesének.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!