<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Félelmetes otthon a Lazio, ezúttal is nyerhet

Az Olasz Kupában a legjobb 8 közé kerülés a tét, és jó esélyt látunk rá, hogy a Genoa elvérzik szerda este a Lazio vendégeként Rómában.
Olasz Kupa
Lazio - Genoa
Szerda, 21:00 óra

A Lazio 40 egységgel a 4. helyen áll a Serie A-ban, reális esélye lehet a dobogóra. Az Olimpicóban félelmetes, 8-2-1-es mérlegéhez 21-9-es gólkülönbség társul. A formája pazar, rangadót nyert vasárnap az Atalanta ellen, ráadásul Immobilééknek hátrányból sikerült a maguk javára fordítani az eredményt (2-1). A keret erős, a 3-4-3-as hadrend pedig nagyszerűen passzol az állományhoz. Simone Inzaghi vezetőedző ígérete szerint a kupában is erős csapatot vezényel majd a pályára, hiányzója azonban biztosan lesz a kék-fehéreknek: Keita Baldé az Afrika Kupán szerepel a szenegáli válogatottal.

A Genoa nagyon kiismerhetetlen együttes. A piros-kékek a 14. helyen tanyáznak 23 ponttal, kiesni nem nagyon tudnak, de komolyabb céljaik sem lehetnek az idei évre. Idegenben elképesztő halovány a Ivan Juric csapatának teljesítménye, mutatója 2-1-7 - ezt tovább rontotta a hétvégén, amikor is Szardínián kapott egy négyest a társulat (Cagliari 4-1). A túrákon kevés gólt rúgnak, eddig összesen hetet vertek be vendégségben. Pedig nem is indult rosszul a vasárnapi meccs, ám utána jött az összeomlás. A formájuk pocsék, a Serie A-ban negyedik vereségüket szenvedték el sorozatban. A kupában eddig a Leccét és a Perugiát győzték le nem igazán könnyedén Simeonéék - a másodosztályú riválissal szemben csak a hosszabbításban sikerült kivívni a továbbjutást. Vannak hiányzók a vendégeknél is, Perin kapus mellett a középpályán Veleso sérült még, Gakpe pedig Togót erősíti a kontinensviadalon.

07591. Lazio - Genoa, 1 (1.60) - Tippmix

A Lazio erősebb, lendületben van, és komolyan veszi a kupát annak ellenére is, hogy a dobogóért küzd az élvonalban. A Genoa gödörbe került, és kötve hisszük, hogy a fővárosi kiruccanás alkalmával térnének vissza a helyes útra. Nálunk fix hazai ez a történet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!