<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: jönnek a péntek nyerő húzásai

Férfi kosárlabdára és holland focira fogadunk pénteken. Az oddsok szolidak, mégis dobhatnak a szelvényen. Fogadjunk!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

19231. Darüssafaka - UNIKSZ Kazany, 1, hendikep -3.5 pont (1.40) - férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

A 18. fordulóban a 9-8-as mérleggel álló törökök ezúttal a 7-10-es sort magukénak tudható UNIKSZ csapatát látják vendégül. Még mindkét gárdának van reális esélye a továbbjutásra, azonban az oroszoknak ehhez meggyőzőbben kellene teljesíteniük idegenben. Ott ugyanis 2-6-tal állnak, nemrég nagyon csúnya verést kaptak a Baskonia otthonában (102-70), de az Oly és a Real vendégeként sem tudtak maradandót alkotni. Márpedig a Darüssafaka főként saját közönsége előtt veszélyes bárkire, így legutóbb megégett itt a Hanga Ádámmal felálló Baskonia is, de a Maccabi-Real-CSZKA hármast sem kímélték. Wanamaker játéka lehet ezúttal is a kulcs a Darüssafaka sikeréhez, aki a kazanyi meccsen 22 pontot szórt és 7 asszisztot adott ki. Ha Langford semlegesítése összejön, akkor az idegenbeli siker után otthon is nyerhetnek a törökök és komoly lépést tehetnek a továbbjutás felé.

19238. Olympiakosz - Baskonia Vitoria, 1, hendikep -4.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:00

Egymás ellen a CSZKA és a Real Madrid üldözői, a helyszín Pireusz, és ennek nagy jelentősége van. Az Olympiakosz ugyanis nagyszerűen teljesít odahaza (7-2), míg Hanga Ádám együttese a túráin közel sem nyújtja ugyanazt, amit Vitoriában (8-1, kontra 3-5). Mindkét csapat jó formában fut neki az ütközetnek, minden sorozatot beleszámítva a görög együttes nyolcat megnyert a legutóbbi tíz hazai meccse közül.

Ebben a párharcban mostanában rendre Olympiakosz-siker születik: a legutóbbi négy találkozót megnyerte a csapat. Mi több, Görögországban 11 összecsapás óta nem termett babér a Baskoniának, s úgy véljük, a jég nem péntek este törik meg. Hangáék legutóbb kilenc ponttal kaptak ki az Euroligában a Darüssafaka csarnokában – ezt a különbséget a jóval erősebb Olympiakosz is kialakíthatja…

28957. De Graafschap - Den Bosch, 2.5 gól felett (1.50) - holland másodosztály, 20:00

A holland második vonalban mindkét csapat gyengélkedik. A hazaiak - akik tavaly még a legjobbak között szerepeltek - mindössze a 16. helyen állnak 18 ponttal. Otthonukban 5-1-4-es statisztikához 27–18-as gólkülönbség társul. Idegenben rosszul teljesítenek a kék-fehérek, emiatt sincs egyelőre esélyük a rájátszás valamelyik helyezésének megszerzésére. 2017-et vereséggel kezdte a gárda, hiába az új edző, a kék-fehérek pont nélkül maradtak az FC Eindhoven vendégeként (2–1). A Den Bosch 26 pontos, két hellyel áll jobban mai házigazdájánál. Vendégként kevés siker érte eddig a csapatot, 2-2-6-os mutatójukhoz 16-25-ös gólkülönbség jött össze. Az újévet egy iksszel kezdte a Den Bosch, a PSV 2. csapata ellen játszott 0–0-át. Mindkét együttes eddig 13-szor játszott +2.5-ös mérkőzést, augusztusban fordított pályaválasztással 2–1-es hazai siker született. Péntek este is várható három találat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!