<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

A botladozás után jöhet végre egy Real-gála?

Két vereség után javítanak Ramosék, a válságban lévő Malaga ellen magabiztosan tartja otthon a pontokat a királyi gárda.
Spanyol bajnokság
Real Madrid - Malaga
Szombat, 16:15 óra

Kisebb krízist él meg a fővárosi sztárklub. A múlt vasárnap Sevillában kaptak ki a hajrában a fehérek, majd szerdán a Bernabeuban tudott a Celta 2-1-es előnyt szerezni a Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Az előbbi ütközetben Benzemáék kissé defenzív hadrendben szerepeltek, tőlük szokatlan módon, a vígóiak ellen pedig mintha a koncentráció hiánya vezetett volna a vereséghez - elől és hátul egyaránt komoly hibákat vétettek a madridiak.

Komoly aggodalomra ugyanakkor nincs ok, hiszen 40 egységgel, egypontos előnnyel még úgy is vezetik a tabellát Kroosék, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisaiknál. Otthonukban a La Ligában kegyetlenek, mérlegük 7-2-0, gólkülönbségük 24-9. Csak a Granada és a Leganes nem talált be a Bernabeuban - a másik hét látogató viszont igen. A keret nem lesz teljes, Bale, Pepe és Carvajal sérült.

A Malagánál nagyon nem mennek rendben a dolgok, Juande Ramos távozása is sokaknak meglepetést keltett, az edzőkérdést házon belül oldották még a déliek, de egyelőre Marcelo Romeróval is bukdácsol a brigád. A kupából már kiestek Dudáék, és a bajnokságban is mindössze a 13. pozícióban tanyáznak. 21 pontosak, vendégként még nyeretlenek (0-4-5), gólkülönbségük a kimozdulások alkalmával 9-18. A La Ligában legutóbb november végén nyertek meccset, most sorozatban három zakónál tartanak - legutóbb a Real Sociedad fosztotta ki őket (0-2). Chory Castróék 18 fellépésen már 31 gólt kaptak - a védelem stabilizálására tért vissza Demichelis a bekksor tengelyébe. Sok hiányzója lesz a szakvezetésnek, négy bekk, egy középpályás és két támadó nem áll rendelkezésre sérülés és válogatott elfoglaltság miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1519304Real Madrid és 3.5 gól felett1.65

A Realnak ki kell engesztelnie szurkolóit, és erre remek alkalom lehet a Malaga elleni összecsapás. A vendégek rossz passzban vannak, Ronaldóék átléphetnek rajtuk. Tippünk így: 1-es és +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!