<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.07

Értékes tipp a szombat esti olasz rangadóra

Az olasz élvonal szombat esti rangadóján a Napoli Milánóban tesz látogatást, melyben szerintünk a piros-feketéknek nem sok köszönetük lesz...
Olasz bajnokság
Milan - Napoli
Szombat, 20:45 óra

Valljuk be: mostanság a Milan csapatának nem sok sikerélménye van a Napoli csapatával szemben. 2015 óta négy bajnoki meccsen találkoztak a felek, melyből hármat simán behúzott a déli gárda (3-0, 4-0, 4-2), a piros-feketéknek csupán egyetlen pont jutott - még 2015. októberében Milánóban. Habár ez csak a múlt, remekül mutatja, hogy a nápolyiak mennyire felkészülten vágnak neki minden alkalommal ennek az ütközetnek - függetlenül a pályaválasztási feltételektől. De vissza a jelenhez!

A Milan a korábbi évekhez képest egészen erős szezon fut, és úgy fest, hogy a csapat fiataljai kezdenek beérni. Dunnarumma személyében egy rendkívül fiatal, de tehetséges hálóőrük van, de említhetnénk Locatelli, Romagnoli és Niang nevét is, mindannyian szépen hozzátesznek az eddigi sikerekhez. Az 5. helyről várhatta ezt a fordulót Montella és csapata, a legutóbbi 5 körben csak egyszer kaptak ki (Roma 0-1), a Torino otthonában pedig 0-2-es hátrányból sikerült pontot menteni a 2. játékrészben. Bacca, Suso és Lapadula is gólerős elöl, ugyanakkor a védelem továbbra sem nevezhető minden esetben stabil pontnak. A kupában továbbjutottak (Torino 2-1), ráadásul nemrég az Olasz Szuperkupát is sikerült elhódítaniuk, a Juvét verték büntetőkkel. Lesznek viszont hiányzók szombat este: Motolivo kiesése már nem mondható érvágásnak, de Romagnoli hiányozni fog a védelemből, ahogy a középpályáról Locatelli és Poli is.

10123. Milan - Napoli, 2 (2.07) - Tippmix

A BL-ben is érdekelt (csoportját megnyernyerő) Napoli ősszel átélt kisebb hullámvölgyeket, ám azóta ismét megállíthatatlannak tűnik. A kupában nem okozott gondot a Spezia kiejtése (3-1), a bajnokságban pedig a Juve elleni október végi rangadó (1-2) óta nem kapott ki, többek közt 3-0-lal gázolt át az Interen is. Pepe Reina személyében rendelkezésre áll egy rutinos kapus, Hamsík vezetésével pedig jól működik a támadásépítés is, habár a helyzetkihasználással időnként akadnak problémák. Callejón, Mertens és Insigne is gólveszélyes, ráadásul ehhez a hármashoz hamarosan csatlakozhat a lengyel Milik is, vagyis a jelek szerint különösebben nem viselte meg a csapatot Higuaín távozása. Idegenben a 4-3-2 mérleg nem rossz, pláne hogy a legutóbbi 3 idegenbeli meccsén nem kapott ki a csapat. Milik még nem áll készen a visszatérésre, illetve az Afrikai Nemzetek Kupája miatt El Kaddouri, Ghoulam és Koulibaly sem lehet majd ott a pályán szombat este.

Önmagához képest tehát nem rossz a Milan eddigi teljesítménye, de elnézve a játékukat, bőven van még hová fejlődni, elképesztő hullámvölgyeket tudnak produkálni a játékosok egy-egy mérkőzésen belül is. Márpedig ez egy olyan lendületben lévő csapat ellen, mint amilyen most a Napoli, keményen visszaüthet. Az őszi egymás elleni meccsük is beszédes, ahol a Milan szinte csak szabálytalan eszközökkel tudta feltartóztatni a nápolyi játékosokat, így nem is meglepő, hogy kettős emberhátrányban fejezték be a 4-2-re elveszített mérkőzést. Ismét a Napoli dominanciájára számítunk ezen a meccsen, a Milan csapatát nem érezzük elég stabilnak ahhoz, hogy akár csak egyetlen pontot is otthon tartson. A 2.07-es odds folyamatosan csökken, érdemes lehet kihasználni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!