<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Csodásan fizető angol fociötletek

Talán meglepő, mi a tippünk a Chelsea és az Arsenal ütközetére, és a Southampton-West Ham meccsre sem a sablont húzzuk. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01246. Chelsea - Arsenal, 1. félidő X (2.05) - angol bajnokság, 13:30

Rangadóval indul a Premier League 24. fordulója, hiszen a bajnokesélyes és éllovas Chelsea fogadja az Arsenal együttesét. Conte nagyon stabil csapatot épített a kékeknél, és persze sokat segít az is a csapatnak, hogy csak a hazai terepre kell fókuszálnia, nincs nemzetközi érdekeltsége ebben az idényben. Kilenc pont előnnyel vezetik a tabellát, legutóbb pontot hoztak el a Liverpool otthonából (ahol Costa akár még a meccset is megnyerhette volna), és időnként még olyan vereségek is beleférnek, mint a Tottenham elleni 0-2. Pláne, ha a riválisok szépen hullajtják el közben a pontokat, mint ahogyan azt az Arsenal is teszi. A nap meglepetését okozták az "ágyúsok" kedden, amikor is 2-1-re kikaptak a rendre csak szenvedő Watfordtól, mindezt persze Londonban - sok fogadó legnagyobb bánatára. Az első félidőt végigaludta Wenger csapata, és ez alapján nem is érdemelt győzelmet. Pedig hatalmas esély volt ez a hátrány faragására, hiszen mind a Chelsea, mind pedig a Tottenham nyeretlen maradt hét közben. Nem túlzás azt kijelenteni, hogy ez a Wenger-csapat utolsó esélye, hogy megfogja a Chelsea együttesét. Ugyan ebben a felállásban nem lenne rossz eredmény egy X, de gyakorlatilag azzal semmire sem menne az Arsenal. Ennek ellenére óvatos kezdést várunk a vendégektől, a Chelsea-nek pedig nem feltétlenül kell itt győzelemre hajtania, vélhetően az Arsenal hibáira alapoz majd a házigazda.

12466. Southampton - West Ham, X2 (2.03) - angol bajnokság, 16:00

Két középcsapat harcol a pontokért szombat délután a Premier League 24. körében. A West Ham és a Southampton sem tudja megközelíteni tavalyi önmagát, akkor mindketten megcsípték az európai kupaindulást érő helyeket, most ettől távol vannak. Persze sok minden történt azóta: a vendégeknél a nyáron még "örök esküt" fogadó Payet megbomlasztotta a gárdát, Bilic ki is rakta a keretből, és érdekes módon kapásból jobban teljesített szinte az egész keret. A francia támadó végül Marseille-ben kötött ki, így pontot tettek az ügy végére. Snodgrass és Fonte érkezése mindenképp erősítésnek mondható, és bár a City elleni legutóbbi 0-4 meglehetősen méretes zakó, kénytelen lesz felállni a padlóról a londoni csapat.

A Southampton közel sem az a csapat, amely az előző idényben volt: Pellé, Wanyama, Mané és Juanmi nyári távozása már előre vetítette a problémákat, amelyek bizony ki is jöttek ősszel. Ennek tetejébe ráadásul még Fonte is távozott, és érkezett ugyan a szebb napokat is látott Gabbiadini a Napoli csapatától, kérdés, hogy mennyire tud majd beilleszkedni az angol közegbe... A védelem meglehetősen hiányos lesz Fonte és van Dijk hiányában, mindennek tetejében pedig a támadósorban sem lesz ott a 13 meccsen hatszor eredményes Austin. Felforgatott hazai védelem várható a pályára, a WHU pedig felszabadultan játszhat végre, ráadásul most nem egy City ellen kell mindezt megtennie. Szerintünk értéktelen itt a hazai siker 1.70-es szorzón, ugyanakkor az X2-re adott 2 feletti odds már sokkal inkább csábító.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!