<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Három merész ötlet a Bundesliga rangadójára

Pikáns rangadóra van kilátás, hiszen az újoncként kiválóan teljesít lipcsei csapat ezúttal a Dortmund vendégeként lép pályára szombat este.
Német bajnokság
Dortmund - RB Leipzig
Szombat, 18:30 óra

A Borussia Dortmund eddigi bajnoki teljesítménye elmarad a várttól. Tuchel mester fiai 30 egységgel a negyedik helyen állnak, ám lemaradásuk a listavezető bajorokkal szemben immáron 14 pont, de mai riválisa 11-gyel többet gyűjtött nála. A Signal Iduna Parkban 5-3-0-ás mérleget hoztak össze Götzéék, idegeben viszont felettébb sebezhetőnek bizonyultak. A Bundesliga mellett viszont mind a BL-ben. mind pedig a Német Kupában eddig jól menetelnek a fiúk, a következő napokban a Hertha és a Benfica vár Pulisicékra a két sorozatban.

2017-et két idegenbeli bajnokival kezdték, előbb nyertes a Weser Stadionban (Bremen 1-2), majd remiztek Mainzban: 1-1 lett a vége, a hazaiak szinte a semmiből egyenlítettek a hajrában, értékes pontoktól fosztva meg így Castróéékat. A keretben volt némi változás a télen, érkezett Alexander Isak az AIK-tól, a csatár kvázi a Granadához távozó Ramos helyére jött, illetve Kölnbe került kölcsönbe Subotic. Sérült Sahin és Bender, az Afrika Kupáról már visszatért a gaboni Aubameyang, aki ismét centerként kaphat feladatokat.

A lipcsei alakulat noha újoncként vágott neki a bajnokságnak, sokáig az élen állt, és most is csak ő tudja tartani a lépést a Bayernnel. A piros-fehérek 42 pontig jutottak, és idegenben sem ijedt nyusziként viselkednek Ralph Hasenhüttl fiai: 5-2-2-es mérlegük figyelemre méltó, a listavezető mellett csak a gyengécske Ingolstadtnál kapott ki. A tavaszt jól indították Gulácsiék, előbb a Frankfurtot, majd a Hoffenheimet fektették két vállra a Red Bull Arénában Timo Wernerék. A keretben lényegi mozgás nem történt a télen, a nagy tehetségnek tartott francia bekk, Dayot Upamecano tette át a székhelyét a testvércsapattól, Salzburgból. Továbbra is eltiltását tölti Emil Forsberg, sérült egy jobb bekk, aki viszont nem számít alapembernek.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12511HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.55
12301HDortmund1.75
1253404Dortmund és több, mint 2.5 gól2.30

Két remek német együttes csap ma össze Dortmundban. Szerintünk a hazaiak megállíthatják a lipcseieket, akik viszont egy gólra bárhol jók lehetnek. Így adódott össze a tippünk: 1-es és +2.5! - illetve egy óvatosabb szelvényen a mindkét fél betalál opció is játszhat...

 
 
  • 6inter2017február06.16:37ÚjVálasz
    Idézet: inter
    Man. city 1-es és Benfica 1 -1hendivel (0:1)
    ...

    2:1 és 3-0 ez jött 1.92ért plusz én még hozzádobtam a belga club brugget.

     
  • 5inter2017február05.09:40ÚjVálasz

    Man. city 1-es és Benfica 1 -1hendivel (0:1)

     
  • Kérlek szépen mostmár tényleg mondjatok bármilyen sportágbol bármit,amivel csak 10 kib.szott forintot nyerhetnék végre.Csak egyetlenegyszer ebbe az elátkozitt xar életemben!!!!

     
  • Idézet: tippmixgyilkos
    A lipcsèt nem szabad leirni.ixes a meccs.

    ...

    Te is elmehetsz a jó büdös fr.ncba a xarabbnál xarabb tippjeiddel.Hétfőn jöttél a 2,5 Ajax 2 underrel, 9 gol lett.Most meg Dortmund X2,Én voltam a barom,hogy el.asztam 2x50 ezret erre a 2 sz.rra.A te idióta tippjeidre se hallgatok többet!!!

     
  • 2tippmixgyilkos2017február04.14:29ÚjVálasz

    A lipcsèt nem szabad leirni.ixes a meccs.

     
  • 1gofla2017február04.12:53ÚjVálasz

    Lipcse a favorit, max a mind2 lő gólt jön. Papír szerint maximum ikszel a Dortmund, nyerni aligha fog!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!