<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ismét hozhatja a formáját a Bilbao

Hiába lőtt három gólt is az odavágón hazai pályán a Bilbao, csak szűkös, 1 gólos előnyre tett végül szert. A ciprusi visszavágón is megzörrenhet mindkét háló.
Európa-liga
APOEL Nicosia - Athletic Bilbao
Csütörtök, 19:00 óra

Az Apoel kisebbfajta bravúrt hajtott végre azzal, hogy megnyerte az EL B-jelű kvartettjét az Olympiacos, a Young Boys és az Asztana előtt. A sárga-kékek mindhárom hazai fellépésüket behúzták, és összességében 12 egységgel zárták a csoportkört. A bajnokságban is jól mennek Efremék, magabiztosan, imponáló 10-2-0-ás mérleggel vezetik a tabellát. A formájukra nem lehet panasz, egyedül a bilbaói vereség, ami elrontja az összképet. Viszont kétszer is beköszöntek Thomas Christiansen fiai vendégként, amely mindenképpen biztató előjel a visszavágó előtt. A keretben eltiltott nem lesz, és friss sérülés sem nehezíti a szakvezető munkáját.

A Bilbao a Genk mögött, a Rapidot és a Sassuolót megelőzve lépett tovább a csoportjából. A La Ligában a 8. helyen állomásoznak a csíkosak, sokkal jobb pozícióban is lehetnének a piros-fehér-feketék, ám ehhez javítaniuk kellene idegenbeli mutatójukon (2-2-7). A nemzetközi porondon is ugyan ilyen kétarcú volt a társaság, pontot csak Bécsben szerzett, a belgáknál és az olaszoknál lenullázták a brigádot. A formájuk egész jó volt, ám a hétvégén könnyen megadták magukat San Joséék a Mestallában (Valencia 2-0). Nehezíti Ernesto Valverde helyzetét, hogy Laporte-t le kellett cserélni a bajnokin, ma sem lesz bevethető, rajta kívül Sabin Merido és Arrizabalaga marad ki, ugyancsak sérülés miatt. A valenciai találkozón kissé tartalékos összetételben szerepeltek a baszkok, AdurizRico, Susaeta, Benat és Inaki Williams is a padon kezdett.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

34790HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

Az Athletic rápihent kissé a mai ütközetre, amelyen gólt, gólokat kell szereznie, ha le akarja tutizni a továbbjutást. A ciprusiak otthon veszélyesek, ők is betalálhatnak. Szerintünk mindkét csapat szerez majd gólt!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!