<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Na ne! Újabb berlini csapat a Bundesligában?

Pazar formában van a Bundesliga 2-ben a feljutásra pályázó Union, hétfő este pedig újabb berlini siker jöhet a motiválatlan vendég ellen.
Német másodosztály
Union Berlin - Nürnberg
Hétfő, 20:15 óra

Elképesztő formát mutat a házigazda berlini együttes, és zsinórban hét veretlen meccsel a háta mögött immár az lehet a legfontosabb cél, hogy az első két hely valamelyikén végezzen a társaság, vagyis egyenes úton jusson fel az élvonalba. Kiváló játékot mutat a társaság a 2017-es évben: csupán egyetlen meccsen maradt gólképtelen a támadósor, míg a védelem hét bajnokin csupán három gólt kapott. Az elmúlt években leginkább erős középcsapatként volt jellemezhető az együttes, most azonban egyértelműen felnőttek ahhoz a feladathoz, hogy a feljutásért harcoljanak. Amennyiben hétfő este nyernek, átveszik a tabellán a vezetést. Otthon 8-3-1 sort tudhatnak magukénak, és zsinórban négy hazai derbijüket megnyerték. Az előző győztes meccsen látott csapatban csupán egyetlen változás lesz a hírek szerint: a védő Puncec (18/0) letöltötte eltiltását a St. Pauli ellen, így ott lehet a kezdőben.

Lássuk, mi a helyzet a vendégek oldalán! A Nürnberg a szezon elején szintén a feljutást tűzte ki elsődleges célnak, ez azonban ezúttal is csak álom marad. A gárda 32 ponttal a középmezőnyben tengődik, 15 pontra van a dobogótól és 9-re a veszélyzónától. Tehát nagyjából kijelenthető, hogy egyik harcban sem lesz érdekelt a társaság a szezon végén. A vezetőség megelégelte az eredménytelenséget, és edzőt váltott, az előző körben pedig végre sikerült lezárniuk a hárommeccses vereségszériát, a Bielefeld gárdáját verték 1-0-ra Nürnbergben. Idegenben az 5-2-5 sor nem rossz, ráadásul gólerős is a gárda vendégként, immáron 21 lőtt gólt jegyez. A motiválatlanságról azonban sokat elmond, hogy az 1860 München és a Fürth vendégeként is szerzett találat nélkül kapott ki. Gyakorlatilag minden csapatrészben lesznek hiányzók, így többek közt ötgólos támadó sem lehet ott a pályán hétfőn, Mühl (15/1) és Behrens (21/1) viszont visszatér eltiltásából.

12105. Union Berlin - Nürnberg, 1 (1.70) - Tippmix

Elképesztő, amit az utóbbi időben a házigazda Union bemutat. Nagyon egyben van a csapat, a támadósor épp annyit tesz hozzá a sikerekhez, amennyi szükséges, a védelem pedig stabil lábakon áll. A vendég ráadásul csalódott és motiválatlan együttes, így hétfő este jöhet az újabb Union-siker, mellyel a gárda át is veheti a vezetést a másodosztályban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!