<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jöhet két mai duplázó focitipp?

Bár a hétfői kínálat meglehetősen gyenge, így is találni kiváló szorzókat: a Serie B-ben hazait húzunk 2.00-ért, míg a Ligue 2-ben a gólokra pályázunk 1.90-es szorzóért cserébe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

20731. Entella - Salernitana, 1 (2.00) - olasz másodosztály, 20:30

Két középcsapat meccse zárja az olasz másodosztály 31. fordulóját. Az Entella remek formának örvend, immár négy kör óta veretlen, ráadásul legutóbb a feljutásra pályázó Benevento otthonából lopott pontot (0-0). Otthon a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert: 2-0-ra a Bari és a Carpi, 2-1-re az Frosinone, 4-1-re pedig a Novara együttesét győzte le.

A Salernitana 36 pontos, sokkal közelebb áll a kiesőzónához, mint az osztályozós helyekhez, csupán négy pontra van tőle a vonal alatt álló Vicenza. Négymeccses nyeretlen szériát szakítottak meg a legutóbbi fordulóban a Brescia 2-0-ás legyőzésével. Idegenben viszont nagyon nem megy a góllövés a csapatnak, csak 12-szer volt eredményes 14 vendég fellépésén. Márpedig az osztályozós helyekre pályázó Entella otthon kiváló védekezést mutat, a forma is pazar hazai oldalon, így ezen a szorzón mindenképp megér egy próbát a hazai győzelem.

33877. Auxerre - Strasbourg, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - francia másodosztály, 20:45

A 30. forduló zárómeccsén találkozik egymással a tabella 18. és 6. helyezettje. A Strasbourg újoncként remek szezont fut, és akár még a dobogóra is van esélye odaérni, hiszen esetleges hétfő esti sikerrel pontszámban befogná a harmadik helyen álló Reims együttesét. A Brest legutóbbi 4-1-es legyőzésével megszakította kétmeccses vereség-szériáját, a mezőny legeredményesebb támadósora tehát ismét győzelemre vezette az együttest. AZ Auxerre a kiesés ellen küzd, 29 pontjával jelenleg osztályozós helyen áll. A formán mindenképp javítania kell, ha el akarja kerülni a kiesést, a legutóbbi három fordulóban képtelen volt nyerni, ezalatt ráadásul csupán egyetlen gólt lőtt. A hazai 4-3-7 mérlege sem túl fényes, az viszont mindenképp jó jel számukra, hogy a Strasbourg idegenben bőven sebezhető (3-5-6). Habár a Strasbourg francia másodosztályhoz képest eseménydús meccseket vív ebben az idényben, az Auxerre stabilitása ezt ellensúlyozhatja. Így aztán várunk gólokat, de csak mértékkel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!