<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Elhunyt kapitányáért győzhet kedden a Derry City

A Derry City hibátlanul, 4 győzelemmel kezdte a friss ír szezont, kedd este pedig a 4 pontos Limerick sem okozhat neki gondot.
Ír bajnokság
Derry City - Limerick
Kedd, 20:45 óra

A Derry nagyszerűen kezdte a szezont, eddig mind a négy bajnokiját megnyerte, otthonában a bajnokot és a Droghedát is magabiztosan intézte el (3-1, illetve 4-0). A keret tavalyhoz képest erősödött, és egy belső védőn kívül nincs más sérült a keretben. A tavalyi bronzéremnél az idén fényesebb medállal lennének elégedettek a piros-feketék... A hét elején a csapatkapitány elhunyt, ez minden bizonnyal mélyen érinti a csapat tagjait, érte is küzdenek majd kedd este a hazaiak.

A Limerick újonc az élvonalban, tavaly utcahosszal nyerte meg a másodosztályt. A télen erősítettek is a kék-fekete-fehérek, elsősorban a támadósorba jöttek új futballisták. A rajt remekül sikerült, hiszen a Sligot 5-1-re páholték el Tosiék, ám a későbbiekben már nem ünnepelhettek győzelmet. Mérlegük négy mérkőzés után 1-1-2, az eddigi egyetlen idegenbeli fellépésüket elvesztették, igaz, a bajnok Dundalknál vizitáltak (1-0). Ma egy balszélső és egy támadó nem áll a szakmai stáb rendelkezésére.

07189. Derry City - Limerick, 1 (1.70) - Tippmix

A meccs a 25. perctől folytatódik 1-1-es állásról. A Derry jó formában van, és bár a tragikus esemény minden bizonnyal hatással van az együttes tagjainak mentális állapotára, érzésünk szerint beviszik a piros-fehérek a győztes találatot. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!