<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Íme két 1.90-es szorzó szombatra

Egy európai vb-selejtezőn hazait, míg az angol harmadosztályban vendégsikert húzunk, mindkettőt 1.90-ért.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05243. Gillingham - Peterborough, 2 (1.90) - angol harmadosztály, 16:00

A 18. fogadja a 12. helyen állót az angol harmadik vonal 40. fordulójában. A bajnokság hajrájában ugyan csak 6 hely választja el egymástól a két együttest, mégis teljesen eltérő a céljuk. A Gillingham csupán 4 pontra van a kieső zónától, ráadásul két kiütéses vereségből érkezik erre a derbire. A Bolton 4-0-lal, míg a Rochdale 4-1-gyel gázolt át rajtuk. A Peterborough szintén rémes formát mutat, ugyanis a vendégek zsinórban 5 bajnokin maradtak nyeretlenek, azonban az osztályozós helyekre még így is van esélyük. A gárda csak 8 pontra van a céljától, ami a hátralévő fordulókban ledolgozhatónak tűnik, ha sikerült javítani a formán.

A rossz forma ellenére a támadósor hatékony, az előző három meccsükön 5 gólt lőttek. Elég komoly oddsmozgás figyelhető meg ezen a derbin: a vendégek sikerére adott szorzó 2.60-ról indult, és már 2 alatt jár. Ennek többek közt az is oka lehet, hogy a Gillingham oldalán rengeteg a sérült, valamint az előző meccsen kiállított középső bekk eltiltott lesz, így az egyébként is instabil védelem tovább gyengült. A Peterborough támadósora ezt kihasználhatja, ha sikerült összerántani a vendégek oldalán a védekezést, akkor egy lépéssel közelebb kerülhet céljához a társaság.

26933. Ciprus - Észtország, 1 (1.90) - vb-selejtező, 18:00

A H-csoportban két, hárompontos csapat találkozik egymással. A hatos élén Belgium áll, mögötte Görögország és Bosznia a sorrend, az utolsó helyen Gibraltár foglal helyet. A ciprusiak teljesítménye eddig elmarad a várakozásoktól, a "nagyok" ellen nem volt sanszuk, és az újonc miniállam is betalált nekik (3–1). A klubfutballban látható változás egyelőre nem látszik a válogatott produkcióján. Hazai pályán a belgák kitömték őket (0–3), Gibraltárral megszenvedtek (3–1). Az észtek is csak a gibraltáriakat tudták legyőzni, ezen kívül három nagy vereség jött össze a kék-feketéknek. Belgiumban ők is "nyócegyeztek", de a bosnyákokat és a görögöket sem tudták megszorítani. Már 15 gólt kaptak. Idegenben hagyományosan gyengén megy az észteknek, a ciprusiak javíthatnak ma.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!