<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Pontot érhet az edzőváltás, de a gólzáport kizárt

A két, egykoron szebb napokat megélt alakulat ezúttal a Segunda Divisionban találkozik egymással. Az edzőt váltó fővárosiak jók lehetnek egy pontra, de a gólzápor kizárt.
Spanyol másodosztály
Numancia - Rayo Vallecano
Szombat, 18:00 óra

A spanyol másodosztályban nincs megállás, a 31. fordulót rendezik. A Numancia a 38 egységével a 13. helyen áll, még azért nincs totális biztonságban, főleg akkor, ha folytatja nem túl jó formáját. A piros-kékeknél mintha elveszítette volna valamennyi játékos a góllövőcipőt: a társulat az utolsó öt bajnokiján nem talált a kapuba, ebben a periódusban háromszor kikapott, majd remizett kétszer. A kispad mozog is Jagoba Arrasate alatt, akinek mentsége az lehet, hogy legalább otthon gyűjtögeti a pontokat a brigád - mérlege 7-5-3 (17-13). A keret nem lesz teljes, egy támadó és két bekk bajlódik sérüléssel. Manu del Moral kihagyta az előző meccset, Kike Sola pedig csak csereként lépett pályára. A Numancia alakulatában sok a rutinos futballista - nem igazán jellemző a társulatra a gyorsa játék...

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27342HKevesebb, mint 2.5 gól1.60
27330HDöntetlen vagy Rayo Vallecano1.55

A darazsaknál néhány hete menesztették Baraja mestert, a kispadra a második csapat trénere, Michel ült le. A változás, olybá tűnik, jót tett a gárdának, mivel az utóbbi három bajnokin négy egységet kasszíroztak a fővárosiak. Kellenek is a pontok a piros-fehéreknek, ugyanis még mindig kieső helyen tanyáznak. 32 ponttal a 19.-kek, de még bőven van remény, hiszen egy sikerrel több helyet is előzhetnek. Idegenben azonban eddig pocsékul tolják a fiúk, 1-2-11-es soruk (8-21) önmagáért beszél. Vendégként az utolsó négy túrájukat bebukták Trashorrasék - mikor, ha nem ma kezdik meg pontok gyűjtögetését. A Rayo kerete sokkal többre lenne hivatott, élvonalbeli múlttal rendelkező futballisták sora szerepel a madridi kiscsapatnál. Egy kapus, egy védő és egy középpályás nem lehet ott sérülés miatt a mai ütközetben.

A hazaiaknak 14/15, a vendégeknek 11/19 az over/under statisztikája. Ma nem várunk sok gólt, az új edzőnek pedig bizalmat szavazunk. Tippünk így X2 és -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!