<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Jól fizető ötletünk van a francia-spanyol derbire

Franciaország idegenben, míg a spanyolok otthon hozták a kötelező győzelmet a selejtezők során, kedd este egymás ellen lép pályára a két válogatott.
Válogatott mérkőzés
Franciaország - Spanyolország
Szerda, 21:00 óra

Mindkét gárda sikerrel vette a legutóbbi tétmeccsét, a gallok Luxemburgban nyertek 3-1-re, még a hispánok otthon intézték el az izraelieket (4-1). A hazaiak 13 ponttal vezetik a csoportjukat, eddig csak egy mérkőzést adtak ikszre, még a nyitó fordulóban a fehéroroszoknál remiztek Deschamps mester fiai. Eddig csak a hollandok és a fehéroroszok nem vették be Lloris kapuját... A 4-2-3-1-es felállást jól alkalmazza a nemzeti csapat, csúcsékben Giroud, mögötte Payet, Griezmann és Dembelé rohamozhatja majd a spanyol kaput. A Monaco csodagyereke, Mbappe már kapott pár percet Luxemburgban is, ma is szerepet kaphat a támadó. Djibril Sidibe megsérült, a jobb bekk ezúttal Jallet lehet. A középpálya közepén Kante és Matuidi feladata lesz majd a labdaszerzés, a védelem tengelyében Umtiti és Koscielny játszik majd.

A spanyolok 13 pontosak, 5 meccsen 19-2-es gólkülönbséget hozott össze Julen Lopetegui legénysége. Az olaszokkal vívnak különversenyt az első hely megszerzéséért, és eddigi egyetlen ikszüket is a taljánokkal játszották a hispánok. A keret elképesztően mély, minden posztra több klasszis játékos áll rendelkezésre. A szakmai stáb ma minden bizonnyal több poszton is változtat majd az Izrael-verő tizenegyen, így például Morata és Pedro is a kezdőben kaphat helyet. A formáció ettől függetlenül nem változik, marad a 4-3-3. A tervezett kező: De Gea - Carvajal, Ramos, Pique, Alba - Iniesta, Busquets, Alcantara - Pedro, Morata, Vitolo. A keretben nincs sérült, így tehát a padon is világsztárok ülnek majd.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

36797HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.85

Mindkét alakulat jó formában van, támadóik brillíroznak, ugyanakkor a védelmek olykor azért képesek hibázni. Ma iksz körüli eredményt várunk, és a gólváltás tűnik még felettébb esélyes opciónak. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!