<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Értékes tipp a holland másodosztályból

Az Edindhoven csapatának jókor jött a szünet, Moniz csapata 3 meccset bukott el zsinórban. A Den Bosch elleni pénteki meccsükön kiszakadhat a gólzsák.
Holland másodosztály
FC Eindhoven - Den Bosch
Péntek, 20:00 óra

Minden bizonnyal örültek a szünetnek az FC Eindhovennél, ugyanis a gárda ismételten zuhanórepülésbe kezdett. Sorozatban három bajnokiját bukta el, ebben a periódusban egy rúgott gólra 10-et kaptak a kék-fehérek. Ricardo Moniz alakulata le is csúszott a 11. pozícióba, jelenleg 43 egység áll a neve mellett, a play offra akkor lenne esélye, ha lényeges formajavuláson esne át a brigád - amelynek tagja már a holland tréner nagy kedvence, Leonardo is. Otthonában azért nem szabad leírni az együttest, mérlege 10-1-4, gólkülönbsége 31-20. Az over/under statisztikája 21/10. A keretben eltiltott nincs, és friss sérülés sem zavarja a szakmai stáb munkáját.

A Den Bosch 38 ponttal a 12. helyen állomásozik, a társulat számára nem realitás a rájátszás. Az idegenbeli mérleg nem meggyőző, 4-3-8, a védelem szellős, különösen a túrákon (22-30). A kéthetes szünet előtt hullámzóan teljesítettek Wiljan Vloet fiai: győzelem-vereség-döntetlen, így ebben a sorrendben. Az 5-3-2-es alapfelállás óvatosságra utalhat, ugyanakkor ez mégsem látszódik a pályán: 18-szor játszottak +2.5-ös meccset Regalesék. Egy jobb bekk sérült, eltiltott nem lesz ezúttal.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

37236VTöbb, mint 2.5 gól1.60

Az FC Eindhovennek fontos lenne a győzelem, de elnézve a védelmét, inkább a gólokra merünk fogadni. Három szerintünk tuti, hogy összejön, tippünk így: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!