<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hétszeres zseton focival és kosárral

Kedden kosáresőt és CSZKA-sikert hozott az Euroliga-negyeddöntő első meccse, hasonlót várunk csütörtökön is. Aztán irány Németország, ahova kétgólos előnnyel érkezik az Ajax.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22502. CSZKA Moszkva - Baskonia Vitoria, 1 és 170.5 pont felett (2.05) – férfi kosárlabda Euroliga, 19:00

Kedden indult a valamelyik fél harmadik győzelméig tartó negyeddöntő-sorozat, melynek első felvonását 98-90-re megnyerte a CSZKA. Az eredmény legkevésbé sem számít meglepőnek, hiszen az alapszakasz második helyezettje fogadta a hetediket. A címvédő ragyogóan kezdte az első negyedet (26-19), ám a folytatásban többször elbizonytalanodott, és Hanga Ádámék az utolsó pillanatokig szorossá tették az összecsapást. A moszkvaiaknál pályán voltak a klasszisok, Teodoszics 22, De Colo 17 pontig jutott. A Baskonia többek közt azzal tartotta magát, hogy jól szórta a triplákat (11/25), Hanga is bevert hármat.

Csütörtökön ismét Oroszországban csatáznak (kedden hétezer szurkoló biztatta a házigazdát), és a CSZKA-nak kötelező megszereznie a második sikert, hogy ne legyen gond Vitoriában. Az alapszakasz során mindössze egyszer veszített az orosz sztárcsapat (14-1), míg a Baskonia hét győzelmet és nyolc zakót jegyzett idegenben. Tavaly novemberben 112-84-re diadalmaskodott a katonacsapat, otthon 79-78-ra győztek a baszkok. Ha kijön a lépés, a második derbin fölényesebben nyerhet a CSZKA, amely előszeretettel dobál 90-100 pont körül, ugyanakkor, mint kedden kiderült, a Baskonia sem asszisztálni érkezett Moszkvába.

13108. Schalke – Ajax, X (3.45) – Európa-liga, 21:05

Kétgólos hátrányból (0-2) fut neki a visszavágónak a Schalke, ráadásul közel sem lesz komplett a csapat, hiszen különböző okok miatt Baba, Kehrer és Naldo (mindhárman védők) is hiányzik, Choupo-Moting szereplése pedig kérdéses. A német együttes az I-csoport megnyerésével kezdte a sorozatot, a Krasznodart, a Salzburgot és a Nice-t is megelőzte (öt győzelem, egy vereség). Az egyeneses kieséses szakaszban előbb a PAOK-ot (3-0, 1-1), majd a Mönchengladbachot (1-1, 2-2) intézte el, vagyis előszeretettel játszott döntetlent. A jelenlegi forma ugyan nem túl rózsás, ám otthon azért erős a csapat, a legutóbbi tíz összecsapáson 5-4-1 a mérleg, hazai környezetben a Bundesligában is kiváló.

Az Ajax nem kapott ki a csoportjában, négyszer nyert, két döntetlen játszott. A folytatásban a Legia Warszawa (0-0, 1-0), aztán a Köbenhavn (1-2, 2-0) következett, és a legkevésbé sem volt meglepő a Schalke legyőzése, hiszen ragyogó formában teljesítenek az amszterdamiak. Az együttes szinte teljes, a kétgólos előny megnyugtató – úgy véljük, a hollandoknak tökéletes eredmény lenne a döntetlen. Ilyen oddsért egy próbát mindenképpen megér az X.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!