<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Meg fogsz lepődni, mi a tipp a LaLigában

A házigazda az Európa-ligáért, az újonc a bennmaradásért harcol - a vendéglátók sikerét várjuk...
Spanyol bajnokság
Villarreal - Leganés
Szombat, 16:15 óra

Fran Escriba együttese jelenleg az ötödik helyen állomásozik a LaLigában, 54 pontos, de mögötte többen is pályáznak a helyékre. A sárgák sorsolása nem éppen egyszerű, így ma muszáj nyerniük, ha jövőre is ki akarnak lépni a nemzetközi porondra. Az Estadio de la Ceramicában 9-3-4-es mérleget hoztak össze Soriánóék, viszont a formájuk február közepe óta felettébb hullámzó: nem ikszeltek, hol nyernek, hol veszítenek a fiúk. Két siker után a múlt hétvégén megadták magukat az Alaves vendégeként (2-1). A keret nem lesz teljes, Victor Ruiz eltiltott, Asenjo, Cserisev, Castillejo sérült, Dos Santos és Rukavina viszont ott lehet már a többiekkel.

A Leganés nagy harcban áll a bennmaradásért, jelenleg a 17. helyet birtokolják 27 egységgel - öttel mennek a már kieső Sportinggal szemben. A csíkosak idegenben 3-4-9-es statisztikát tudnak felmutatni, viszont Asier Garitano alakulata már régen ünnepelhetett győzelmet. Három iksz után háromszor kikaptak Moránék. A sorsuk a saját kezükben van, és elnézve a sorsolásukat, nem is lehetetlenség megtartani a fórt. A csapatból hiányzik majd Serrantes és Ibanez, viszont Rico, a balbekk visszatérhet a kezdőbe.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0789101Villarreal és kevesebb, mint 4.5 gól1.75

Motivációs problémák egyik oldalon sem lehetnek... A házigazdát mindenképpen erősebbnek tartjuk mai ellenfelénél, ráadásul otthon azért nem rosszak Soldadóék. Hazai győzelemmel kalkulálunk, ám öt találat azért nem lesz a találkozón. Tippünk így: 1-es és -4.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!