<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Baszk rangadó és francia gólok

Két baszk együttes harcol az Európa-liga-helyekért a LaLigában: nem lenne meglepetés, ha gólgazdag meccs jönne hétfő este. Van tippünk az egyik francia ütközetre is...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10390. Eibar - Athletic Bilbao, 2.5 gól felett (1.80) – spanyol bajnokság, 20:45

Az Európa-liga-szereplésért harcol mindkét együttes: a Bilbaótól ez nem nagy meglepetés, ám az Eibar teljesítménye kész csoda. A házigazda 14-8-10-es mutatóval rendelkezik, az 52-44-es gólkülönbsége is rendben van. Az otthoni 16 fellépésén kilenc győzelmet jegyez, három döntetlen mellett négy zakója van. A Bilbao is inkább hazai környezetben félelmetes, hiszen vendégként mindössze 14 pontja van, míg otthon 39-et gyűjtött. A forma is hasonló, hiszen az Eibar tíz, az Athletic kilenc pontot szerzett az utóbbi öt bajnokin.

Nézzük a gólokat! Tavaly decemberben 3-1-re, januárban 5-2-re győzött a Bilbao, otthon akár vissza is vághat az Eibar. Enrich és León tíz-tíz bajnoki találatnál jár, és minden bizonnyal a túloldalon ott lesz a pályán a 14-szer eredményes Aduriz is. Lejeune és Fran Rico ugyanakkor hiányzik majd a hazaiaknál, míg a Bilbaóban Balenziaga, illetve Elustondo szereplése kérdéses. Az Eibar hazai meccsein rendre potyognak a gólok az utóbbi hetekben, az sem kizárt, hogy négyig is eljutnak a fiúk a hétfői baszk derbin. Mi az óvatosabb verziót javasoljuk, az is szép szorzóval kecsegtet.

34323. Le Havre - Lens, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - francia másodosztály, 20:45

A francia második ligában rendezendő mérkőzés inkább a vendégek számára bír nagyobb téttel. A hazaiak a középmezőnyben állnak,. 11-11-11-es statisztikájuk sok mindent elárul a csapat teljesítményéről. A feljutásról áhítozó gárda otthonában is átlagosan szerepelt (6-5-5), a védelme nem volt rossz, de a támadósor nem tudott maradandót alkotni. A formája hullámzó, egy döntetlen után nyert, majd kikapott. A Lens a feljutásra hajt, minden pontra szüksége van. 55-nél tart, és idegenben is veszélyes ellenfél, statisztikája 8-5-4. Az elmúlt hetekben otthon kétszer is hibázott, viszont vendégként nyerni tudott. A piros-sárgák lőtték a legtöbb gólt távol otthonuktól, szám szerint 27-et, viszont kaptak is 20-at. A látogatók esélyesebbek, de inkább a gólokra érdemes fogadni. 2-3 találat valószínűsíthető.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!