<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Pazar szorzó a hétfő esti olasz bajnokira

A hazaiak felszabadultan futballozhatnak, ám így sem tudják feltartóztatni a farkasokat. Nyernek a vendégek, de gólparádé azért nem várható.
Olasz bajnokság
Pescara - Roma
Hétfő, 20:45 óra

A delfinek retúrjegyet váltottak az élvonalba, egy esztendő után visszasüllyednek a Serie B-be. Az edzőváltás sem hozott markáns változást a klubnál, Zdenek Zemannal is csak fellángolása volt a társulatnak, de az eredmények hosszú távon elmaradtak. Az utolsó helyen állnak 14 egységgel, ilyen gyatrán az elmúlt tíz esztendőben egy alakulat sem teljesített a talján elitligában. Otthon 1-5-10-es mérlegük sokatmondó, a formájuk pedig még inkább: hét fellépésen két iksz, ebből a Milan elleni hazai azért kiemelendő. A Juve járt nála legutóbb, és a zebrák takarék-üzemmódban győztek 2-0-ra. Pepe és Gilardino régóta sérült, így a Carpari-Bahebeck-Benali csatársorral rohamoznak majd a halványkékek.

A fővárosiaknál a 2. hely megszerzése mellett a kispad körüli bizonytalanság jelent kiemelt fontosságú eseményt. Mint ismeretes, Spaletti távozik a nyáron, az utódjáról pedig egyelőre nem született döntés. A bordó-sárgák 72 pontosak voltak a játéknap előtt, idegenben 9-2-5-ös mérleggel. Dzekóék sorsolása nem egyszerű, a mai kirándulás után találkoznak még a Lazióval, a Milannal és a Juvéval is. A farkasok lendületben voltak, ám a múlt hétvégén az Olimpicóban csak ikszelni tudtkak a szezon meglepetéscsapatával az Atalantával (1-1). Florenzi sérült, rajta kívül nem lesz fontos hiányzója a brigádnak.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1206903Roma és kevesebb, mint 4.5 gól1.90

Nainggolanék mindenképpen meg akarják szerezni az ezüstérmet, ehhez pedig nyerniük kell ma a delfineknél. Szerintünk nem is borul a papírforma, ám azt kötve hisszük, hogy öt találatig eljutnának a felek. Tippünk így: 2-es és -4.5!

 
 
  • 2itsipia2017április25.11:51ÚjVálasz

    így is van.....! irány brüsszel....! jó és igaz magyar odaszalad...! bár a neved alapján olasz vagy....? de felvilágosítalak, hogy erre megyeriben így szokás..! ha sietsz és elküldöd mondjuk az rtl-nek, a kifogásaidat, még benne lesz az áprilisi feljelentő csomagban....:)

     
  • 1lupetto2017április24.14:31ÚjVálasz

    Meddig fogtok még következmények nélkül ostobaságokat írni? Spalletti nem távozik, legalábbis ez semmiképp sem "ismeretes". 90% hogy marad, ő maga tett egyébként erre utaló megjegyzést valamelyik nap.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!