<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Jól fizet ez a spanyol gólváltás, ne hagyd ki!

A tartalékos hazaiak az életükért harcolnak, izgalmas és eseménydús kilencven percet hozhat a katalánok vendégjátéka.
Spanyol bajnokság
Sp. Gijón - Espanyol
Kedd, 19:30 óra

A Sporting 23 egységgel a 18., már kieső helyen áll a La Ligában - a 17. Leganes 27-nél tart. A sorsolása nem annyira vészes, tehát akár még be is foghatja riválisát. Otthonában viszont javítaniuk kellene Copéknak eddigi teljesítményükön, mérlegük csak 4-2-10, gólkülönbségük 22-35, csak háromszor nem találtak be saját közönségük előtt. A januárban érkezett Rubi mester együttese nincs túlságosan jó passzban, három vereség után viszont a hétvégén Pamplonában mentett pontot kétgólos hátrányból a hajrában - ebből azért erőt lehet meríteni a későbbiekben. Rossz hír a szakmai stáb számára, hogy két alapember. Moi Gomez és Burgui eltiltott lesz, Castellano és Lacina Traore sérült.

Quique Flores stílusos csapatot rakott össze az Espanyolból: a kék-fehérek jelenleg a 9. helyen állnak, 49 pontot gyűjtöttek eddig, és vendégként sem veszélytelenek, mutatójuk 5-5-6. A formájuk némiképp ingadozó, vereség, majd két győzelem, aztán ismét vereség - szombaton nem játszottak rosszul Piattiék, ám a rutinos Atletico végük kiharcolta a győzelmet (0-1). A barcelonai alakulatnál eltiltott nem lesz, viszont Salva Sevilla, Vazquez, Hernan Perez és Oscar Duarte sérült, így minden csapatrészben lesz hiányzó.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

10265HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.70

A Sporting nem óvatoskodhat, ez viszont veszélyes is lehet, hiszen az Espanyol kedvére kontrázhat. Izgalmas mérkőzést és gólváltást várunk a kék-fehérek gijoni vendégjátékától!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!