<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Bátor hazait húzunk a LaLigában

Elképesztő balszerencsés heteket tudhat maga mögött a házigazda, szerda este viszont fordulhat a szerencse.
Spanyol bajnokság
Leganés - Las Palmas
Szerda, 20:30 óra

A Leganés az életéért harcol. Az újonc 27 egységet zsebelt be eddig, otthon 3-5-8-as mérleget produkálva. Garitano mester alakulatát elképesztő balszerencse sújtja mostanság, sorra a meccsek hajrájában veszít pontot. Két hete az Espanyol, szombaton a Villarreal szerezte meg a mindent eldöntő találatot a ráadásban. Győzelmet március elején ünnepelhettek Guerreróék, ha szerdán nyernek, nagy lépést tehetnek a bennmaradás felé. A sorsolásuk nem rossz, ám most már eredményt kell produkálniuk a fiúknak. Egy kapus és két szélső sérült a keretben, Szymanowski, a házi gólkirály kihagyta a hétvégi meccset, bevetése erősen kérdéses.

A Las Palmas már az ősszel bebiztosította élvonalbeli tagságát, a kanárik otthon masszívan gyűjtögették a pontokat, vendégségben viszont ugyan ez már nem volt elmondható Quique Setién alakulatáról. 39 egység áll a nevük mellett, vendégként 1-3-12-es statisztikájuk viszont botrányosan gyenge. A formájuk totálisan szeszélyes, egy négyest vertek a Betisnek, majd kaptak egy ötöst Bilbaóban, vasárnap pedig remiztek a szigeten az Alaves-szel. A középpályán és a támadósorban is lesz hiányzójuk, Livaja és Macedo eltiltását tölti majd. Ott lesz viszont a pályán Boateng, aki immár 10 találatot jegyez. Különösebb extra tervei már nem lehet a Las Palmasnak az idei kiírásra...

01915. Leganés - Las Palmas, 1 (1.75) - Tippmix

Elsősorban motivációs tényezők miatt szavazunk bizalmat a Leganesnek. A házigazdának sokkal inkább kellenek a pontok, mint a vendégeknek. A pechsorozat véget érhet, és ma ez három egységet jelenthet a kiesés elől menekülő házigazdának. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!