<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

A tavalyi 5-1 után ismét gólokban utazunk

A tavalyi svéd bronzérmes beragadt a rajtnál, a Jönköping viszont jól erősítette meg támadósorát télen, így eseménydús meccset várunk kettejük csütörtöki ütközetén.
Svéd bajnokság
Norrköping - Jönköping Södra
Csütörtök, 19:00 óra

A tavaly bronzérmes nem kezdte jól az idei pontvadászatot. A kékek négy fellépésen 6 egységig jutottak. A Hammarbyt legyűrték, aztán viszont az Ostersund és a Sirius is legyőzte Jens Gustafsson alakulatát. A legutóbbi meccsüket viszont behúzták Fjolusonék, ekkor a Hacken vendégeként nyertek. Közben nagy kudarc is érte a klubot: a kupa fináléjában simán 4-0-ra kikapott a brigád az Ostersundtól. A télen volt mozgás a keretben, jobbára a középpályára és a támadószekcióba érkeztek futballisták. Többen a kezdőben is kaptak már helyet, bár még kell idő, hogy összeálljon a csapatjáték. Otthonukban eddig egyszer nyertek és egyszer veszítettek. A keret nem lesz teljes, egy kapus, egy bekk és két középpályás is sérüléssel baljódott.

A Jönköping az előző évben még a kiesés elkerüléséért küzdött, elsősorban pocsék támadójátéka miatt. A télen igyekeztek ebbe a csapatrészbe minőséget vinni a klub elöljárói, és eddig jónak is tűnnek az új igazolások. Eddig minden meccsen betaláltak Jimmy Thelin fiai, ez eddig négy találkozón hét egységet ért - igaz, valamennyi alkalommal bevették a kapujukat, és mindannyiszor jött a +2.5-ös opció. A társulat felszálló ágban van, az utolsó két bajnokiját behúzták a fiúk. Egy rutinos középpályás sérült, az idei kiírásban még nem is tudott pályára lépni.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

16658VTöbb, mint 2.5 gól1.60

A két együttes közül a hazaiak az esélyesebbek, ám a találatokban látunk inkább értéket. A Jönköping is beveheti a házigazda kapuját, ám ezzel nem szereznek pontot. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!