<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Otthonában félelmetes spanyol csapatra fogadunk

A baszkok motiváltak lesznek, és a San Mamesben ritkán hibáznak: csütörtök este gólos meccsen verik a délieket!
Spanyol bajnokság
Athletic Bilbao - Betis
Csütörtök, 21:30 óra

Erensto Valverde alakulata 56 egységével a 6. helyre jött fel a La Ligában, hétfői, Eibar elleni diadalával már 5-2-9-esre kozmetikázta idegenbeli statisztikáját. A piros-fehér-feketék jó passzban várhatják a mai ütközetet, ugyanis legutóbbi öt fellépésükből négyet behúztak, csak a Villarrealnál adták meg magukat. Adurizéknak minden pontra szükségük van, hiszen többen is pályáznak az EL-t érő pozícióra. A San Mamesben 12-3-2 (33-16) brutális a mutatójuk. A keretben csak Elisundo bajlódott kisebb sérüléssel, az alapcsapat bevetésre készen áll.

A Betis 37 pontig jutott, biztosan marad benn a La Ligában. A sevillai együttes hullámzóan teljesít mostanság, az elmúlt másfél hétben a szebbik arcát mutatták Ruben Castróék: előbb az Eibart otthon, majd a Celtát idegenben nullázták le (2-0, 0-1). Vendégségben 4-1-11-es mérlegükhöz 16-32-es gólkülönbség társul, tehát a túrákon azért kapnak rendesen a srácok, egyedül Vígóban nem zörrent meg a hálójuk. Sanabria, Piccini és Antonio Adán sérülésből épül fel, szerepeltetésük kérdéses.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0753404Athletic Bilbao és több, mint 2.5 gól1.85

A baszkok lesznek a motiváltabbal, és Muniainák érvényesítik a papírformát. Nyer a házigazda, és lesz legalább három találat. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!