<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

A nap tutijára vadászol? Ne keress tovább!

Ég és föld a két újonc teljesítménye az olasz élvonalban. Amíg a Pescara zuhan is vissza a másodosztályba, addig a Cagliari középcsapatként végez. Otthonában pedig erős...
Olasz bajnokság
Cagliari - Pescara
Vasárnap, 15:00 óra

Mindkét alakulat újoncként vágott neki a szezonnak, ám az gyorsan kiderült, hogy míg a szárdoknak nem lesz gondjuk a bennmaradással, a "delfinekre" nehéz kilenc hónap vár... Rastelli mester legénysége nem ragadt be a rajtnál, a Sant'Eliában szorgosan gyűjtögette a pontokat, és az összességében produkált 8-3-5-ös eredménysora alapozta meg a nyugodt tavaszt. A piros-kékek 38 egységgel a 12. helyről várják a hajrát, a formájuk szeszélyes, az elmúlt hetekben 2-1-2-es minisort hoztak össze. A gárda támadójátéka erős, viszont a védelme igencsak lyukas. Gólkülönbsége 46-64, az over/under statisztikája pedig 22/11. A sokadvirágzását élő Boriello a csúcsék, a 34 esztendős támadó már 16 gólt vágott az idén. A 4-3-1-2-es felállás jól passzol a kerethez, amelyből ezúttal Colombo, Melchiorri és Dessena hiányzik majd sérülés miatt. Ionita letöltötte eltiltását, így a középpályás visszatérhet.

A Pescara könnyűnek találtatott, az évközi edzőváltás sem hozott változást, az Oddo helyére érkező Zeman sem tudott mit kezdeni a társulattal. A kék-fehérek 14 pontig jutottak, gyakorlatilag csak egy mérkőzést nyertek meg (Genoa 5-0), egyet pedig a zöld asztal mellett húztak be (Sasusolo). Idegenben 1-3-12-es sort produkáltak, amelyhez 15-37-es gólkülönbség társul. Az over/under mutatójuk 21/12. A formájuk borzalmas, két iksz után kétszer kikaptak, igaz, nagycsapatoktól (Juve, Roma). A keret nem lesz teljes, Biraghi, a balbekk eltiltását tölti majd, Pepe, Gilardino és Campagnaro pedig sérült. A 4-3-3-as felállásból nem enged a rutinos szakember, ez pedig azért veszélyes lehet a szárdok otthonában...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1929204Cagliari és több, mint 2.5 gól1.85

Nincs mit szépíteni, a Cagliari lényegesen egységesebb csapat, amely kiszolgálja ma közönségét. Nyernek a hazaiak, és lesz a meccsen legalább három találat. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!