<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Tízszeres szorzó két döntetlennel

Kezdődhet az X-faktor: a spanyol és a svéd második vonalban is találtunk egy-egy szenzációsan fizető döntetlent. Klikk, ha unod a kis oddsokat!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22353. Huesca - Rayo Vallecano, X (2.90) – spanyol másodosztály, 17:00

Hét helyezés és kilenc pont választja el a feleket, a házigazda áll jobban. Mindkét csapat remek formában van, a Huesca 11, a Vallecano hat bajnoki óta nem szenvedett vereséget. Itt is, ott is favorizált eredmény a döntetlen, a vendéglátó 13, a látogató tíz alkalommal remizett. A Huesca a Cadizzal és a Getaféval sem bírt az elmúlt hetekben, 1-1 és 0-0 lett az eredmény.

Az élvonalnak tavaly búcsút intő madridiak két győztes túra után érkeznek, pedig a Girona és a Murcia is kemény ellenfél. Tavaly novemberben, fordított szereposztásban 2-2 lett a meccs vége, nem lenne nagy meglepetés, ha hétfőn sem bírnának egymással.

16735. Helsingborg – Degerfors, X (3.65) - svéd másodosztály, 17:00

A svéd második ligában az ötödik fordulót rendezik, és két élcsapat találkozik egymással. A hazaiak az előző évadban osztályozón búcsúztak az élvonaltól, így most a visszajutás a céljuk. Ehhez mérten nem kezdett túlságosan jól a piros-kék együttes, hazai sikert követően háromszor is csak döntetlenre végzett. Jelenleg tehát hat pontja van (1-3-0). A Degefors az előző szezonban is a tabella első felében foglalt helyet, és most sem indult rosszul számára a bajnokság. Hét pontja van, ám vereség után érkezik. Két győzelem után ikszelt, majd kikapott (Varnamo, 0–1). Nem lenne nagy meglepetés, ha jönne az újabb döntetlen - sorozatban a negyedik a Helsingborgnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!