<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A bukik sem sejtik, ki lesz a magyar bajnok

Hallatlanul izgalmasan alakul az NB I finise: csak szombaton derül ki, a Honvéd vagy a Videoton lesz az aranyérmes...

Minden mérkőzés előtt érdekes kérdés, hogy az erőviszonyokat talán még a szakértőknél is megbízhatóbban belövő fogadóirodák milyen oddsokat és ezáltal milyen esélyeket kínálnak egyik vagy másik csapat győzelmére.

A magyar futballszurkolókat jelenleg természetesen az NB I közelgő bajnoki döntője foglalkoztatja a legjobban, így társoldalunk, a Rangadó.hu most annak nézett utána, hogy a fogadóirodák mennyi esélyt adnak a Honvéd, illetőleg a Videoton sikerére.

Nos, körültekintésünk nem lesz túl sokrétű, ugyanis hiába igyekeztünk több "véleményt", oddsot összegyűjteni, a rendszerint rendkívül előreszaladó fogadóirodák egyelőre kivárnak és nem tették elérhetővé a meccset (és úgy általában az NB I utolsó fordulóját) - egyes-egyedül a Tippmixen tehetjük meg tétjeinket.

A Szerencsejáték Zrt. pedig egyelőre nem tudott dönteni, hogy melyik a jobb csapat: a szorzók teljesen kiegyenlítettek, mindkét félre 2.55-öt kínálnak, míg a döntetlenre 2,95-öt.

A SportsBettingSites.org konvertálóportál szerint mindez azt jelenti, hogy mindkét fél sikerére 34,91 százalék az esély, a döntetlenre pedig 30,18 százalék.

Más kérdés, hogy a több győzelme miatt jelenleg a Budapest Honvéd áll az élen az NB I-ben, vagyis a döntetlen éppen megfelelő volna számukra az üdvösséghez.

Ha a Honvéd sikerének és a döntetlennek a százalékos valószínűségét egyszerűen összeadjuk, azt kapjuk, hogy a kispestiek bajnoki címére 65,09 százalék esélyt ad Magyarország legnépszerűbb fogadóirodája.

A TippmixPro valamivel különbözőbb oddsokat kínál (2.65-3.1-2.65), ami azt jelenti, hogy csekély különbség van százalékok tekintetében: a Honvéd bajnoki címét 64,97 százalék, a Vidiét 35,03 százalékra taksálják.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!