<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kövér szorzók az osztrák Bundesligából

Fontos ütközet vár a St. Pöltenre, kevésbé Szántó Tamás együttesére, a szebb napokat is megélt Rapidra. Irány Ausztria, ahol két kövér szorzóra bukkantunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08327. St. Pölten - Wolfsberg, 1 (2.10) – osztrák bajnokság, 16.30

Az osztrák első ligából már csak két forduló van hátra, és a kiesés szempontjából fontos meccset rendeznek ma délután az NV Arénában. A hazaiak a kilencedik helyen állnak 36 ponttal, előnyük négy egység az utolsó Rieddel szemben, emellett a gólkülönbségük is lényegesen jobb riválisuknál. A St. Pölten 5-5-7-es hazai statisztikával rendelkezik, a formája pedig inkább biztató: az utolsó négy fellépés közül csak egyet veszített el, otthon verte a Mattersburgot, majd szombaton a sereghajtónál ért el értékes döntetlent.

A Wolfsberg egy hellyel és két ponttal áll jobban mai ellenfelénél, 3-2-12-es idegenbeli eredménysorára nem lehet büszke. Rossz sorozatot futott, de a hét végén meglepetésre legyőzte otthon az Austria Wient - ezekkel a pontokkal szinte bebiztosította a bennmaradását. A St. Pöltennek ezúttal jobban kellenek a pontok, a győzelmet ezért ki is vívja a házigazda.

10626. Mattersburg - Rapid Wien, 2 vagy 3 gól születik (1.95) - osztrák bajnokság, 16.30

Ebben a párharcban nem ritka a 2-3 gólos végeredmény, az utóbbi öt párharcban jött ez az opció (1-1, 1-1, 3-0, 2-0, 3-0). Két középcsapat lép pályára csütörtök délután, ami különösen a Rapid szempontjából kellemetlen. A házigazda 11-7-16-os, a vendég 10-10-14-es mérleggel szerzett negyven pontot, hatalmas terveik már nem lehetnek ebben a bajnoki évadban.

Tizenhét összecsapás közül kilencet megnyert otthon a Mattersburg, a forma felemás, minden második meccsén három pontot szerez a csapat. A bécsiek legutóbb Szántó Tamás góljával diadalmaskodtak a Sturm Graz ellen, ám a túrákon megáll a tudomány: otthon 28, vendégként 12 pont a termés. Ahogy mondani szokás, ezúttal bármi lehet, 1.55-ért az 1X-ben is látunk fantáziát, mi azonban a gólokkal matekozunk. Úgy véljük, marad a sorminta, és ezúttal is kettőt vagy hármat hoznak össze a felek…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!