<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meg fogsz lepődni, mit várunk a Napoli meccsén

Az utolsó fordulót rendezik meg a Serie A-ban, tét csak a vendégek vállát nyomja. Úgy véljük, megküzdenek ezzel Hamsíkék, és gólgazdag meccsen hozzák el a pontokat Genoából.
Olasz bajnokság
Sampdoria – Napoli
Vasárnap, 18.00

Marco Giampaolo együttese a tizedik pozícióból várja a zárónapot, a „tengerészek” 48 egységig jutottak, hazai pályán pedig átlagosnak mondható 8-6-4-es statisztikát hoztak össze. Hullámzóan teljesítettek egész évben, a tavasz elejét jól megnyomták, viszont az elmúlt másfél hónapban már „nyaral” a társulat. A két derbit behúzták Praeték, így a drukkerek sem elégedetlenkednek különösebben a hosszú nyeretlen szériával. Közben azért egy-két ikszet összehoztak Schickék, legutóbb a Friuliban (Udinese 1-1). Ma erősen tartalékos lesz az együttes, Muriel és Sala eltiltását tölti, Viviano kapus továbbra is sérült, és Quagliarella is edzéseket hagyott ki.

A 83 pontos Napoli a harmadik pozíciót foglalja el, csak akkor tud előzni, és így egyből a BL-főtáblára kerülni, ha botlik a Roma a Genoa ellen - erre azért nem fogadnánk... Ettől függetlenül a délieknek becsületbeli ügy lehet a vasárnapi találkozó. Idegenben jól mentek Mertensék, 12-4-2-es sorukhoz impozáns, 46-18-as gólkülönbséget pakoltak. A formájuk nagyszerű, szórják a gólokat Callejonék, viszont az esetek jelentős részében Reina hálója is megzörren. Eltiltott nincs, és friss sérülttel sem kell számolnia Sarri mesternek.

04104. Sampdoria – Napoli, 2-es és mindkét csapat szerez gólt (1.90) – Tippmix

A Napoli minden bizonnyal behúzza a három pontot, ugyanakkor arra is jó esélyt látunk, hogy a védelme nem hozza le kapott gól nélkül a kilencven percet. Tippünk így: 2-es és mindkét csapat szerez gólt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!