<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tipmixtippek: spanyol Eb-nyitány, svéd gólok

Ifjú sztárok egész sora kapott helyet a spanyol U21-es válogatottban, úgy véljük, nem is marad el a jó rajt a kontinenstornán. A svéd kettőben gólokra fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07023. Syrianska - Frej Täby, 2.5 gól fölött (1.75) – svéd másodosztály, 18.00

A svéd másodosztályban kiesési rangadót rendeznek. A házigazda várja valamelyest kedvezőbb helyzetből a mérkőzést, 12 ponttal rendelkezik, minden bizonnyal ennyi is marad neki, mivel a Dalkurd elleni meccsüket nézőtéri rendbontás miatt félbeszakították 1-3-as állásnál - a szövetség jó eséllyel a vendégeknek adja majd az egységeket. Az együttes otthon nem rossz, 3-1-1-es statisztikájához 10-5-ös gólkülönbséget hozott össze. A csapat formája nehezen kiszámítható, de azért saját létesítményükben nem egyszerű ellene pontot szerezni.

A Frej az utolsó előtti volt a játéknap előtt, tíz pontja van, idegenben nem megy a társulatnak. Csak egyszer győzött, emellett egyszer remizett, négyszer viszont üres kézzel tért haza a kirándulásokról. A védelme különösen vendégségben átjáróház, ezt a 6-13-as gólkülönbségük méltán bizonyítja. A múlt szombaton pocsék sorozatnak vetettek véget a Falkenbergs hazai legyűrésével (2-0). A Syrianska hétszer, a Frej már kilencszer játszott +2.5-ös mérkőzést a most futó bajnokságban, ráadásul az eddig két, a Sodertalje Fotbollsarénában megrendezett találkozójukon szépen jöttek a gólok (2-2, 3-1). Ezúttal is a találatokban látunk fantáziát.

09462. U21Spanyolország - U21Macedónia, (0-1), 1 (1.45) – U21-es Európa-bajnokság, 20.45

Ritkán rendeznek olyan korosztályos futballtornát, melyen a spanyol válogatott ne lenne az esélyesek közt. Így van ez a lengyelországi U21-es Eb-n is, ahol U21Spanyolország a B-csoportban szerepel, a macedónok, a portugálok és a szerbek társaságában. Elvben a legkönnyebb mérkőzéssel kezdenek Asensióék, hiszen Macedóniát a nagyszerű, 6-3-1-es mérleggel elért csoportgyőzelme ellenére a mezőny második felébe sorolják az esélylatolgatásoknál.

Hemzseg a sztároktól a spanyol válogatott, amely a végső győzelemre is esélyes. A hispánokkal tart a Real Madrid nemrég véget érő szezonjában berobbanó támadó, Asensio, aki a BL- és UEFA Szuperkupa-döntőben is betalált, de a spanyol bajnokságban és a kupában is letette névjegyét. A Barcelona által csábított Bellerín is megtalálható a keretben, csak úgy, mint az Atlético klasszisa, Saúl, a Barcelona középpályása, D. Suárez, valamint a Milanban remeklő Deulofeu is. A Mundo Deportivo című lap szerint szombat este Kepa - Bellerín, Meré, Vallejo, Gayá - Saúl Níguez, M. Llorente - Deulofeu, D. Suárez, Asensio - Borja Mayoral összeállításban fut ki a pályára Spanyolország, és jó eséllyel legalább két góllal diadalmaskodik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!