<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, csaknem tízszeres szorzó

Brutális védelemmel rendelkező együttesek csapnak össze a fehérorosz bajnokságban, ennek megfelelő a tippünk. Az U21-es Eb-n is ragyogóan fizető ötletre bukkantunk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07534. Szluck - Dinamo Minszk, X (3.00) - fehérorosz bajnokság, 17.30

A fehérorosz bajnokságban nincs megállás, a csapatok a 13. fordulóra hangolnak. A Szluck tavaly csak az alsóházban végzett, ehhez képest ebben az idényben valósággal szárnyal. Huszonkét pontjával a negyedik helyen áll, masszív, 4-2-0-ás hazai adatsorral. A védelme nagyon összeállt, 12 mérkőzésen csak nyolcszor kapitulált. A formája jó, két idegenbeli meccsről négy ponttal tért haza.

A Dinamo tavaly bronzérmes lett, akár előrébb is végezhetett volna, de vendégként sok meccset adott döntetlenre. Jelenleg is a harmadik helyen áll, 25 pontos, vendégként abszolút kiszámíthatatlan statisztikával: háromszor győzött, ugyanennyiszer viszont kikapott. A kék-fehérek lendületben vannak, két sikerrel a hátuk mögött érkeznek riválisukhoz. Ha a Szluck védelmét dicsértük, ugyanez kijár a fővárosiaknak is, mivel a liga legjobb hátsó alakzata az övé az öt kapott góljával. Ezúttal sem várható sok találat, és hazaiak egy pontot otthon tartanak a minszkiekkel szemben.

03471. Szerbia U21 - Macedónia U21, 1 és mindkét csapat szerez gólt (3.10) - U21-es Európa-bajnokság, 18.00

A lengyelországi kontinensviadalon a B-csoportban találkozik egymással a két alakulat. Nehéz kvartettbe kerültek, mivel rajtuk kívül Portugália és Spanyolország küzd a továbbjutásért. A szerbek az első fordulóban vállalható, 2-0-ás vereséget szenvedtek a luzitánoktól. A találkozó kiegyenlített játékot hozott, labdabirtoklásban Nenad Lalatovics együttese jobbnak is bizonyult, az ellenfél csak a hajrában tudta bebiztosítani a győzelmet. A csoportelsőség a vereséggel elúszni látszik, de a legjobb második hely megszerzése érdekében minden pontra nagy szükség van.

A macedónok remek formában érkeztek a tornára, de itt az első körben nagy pofonba szaladtak bele: a spanyolok 5-0-ra gázolták le Bardiékat. Noha lehetőségeik adódtak a macedónok előtt, de ezeket elpuskázták, a spanyolok pedig fél óra alatt elrendezték a legfontosabb kérdést. A támadójátékon és a helyzetkihasználáson mindenképpen javítania kell a csapatnak. A szerbek erősebbek, de a gólváltás is nagyon sanszos. Együtt pedig már remek, hármas feletti szorzóért fogadhatunk a mérkőzésre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!