<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pocsék hazai mérleg vs. legjobb csatársor

Az izlandi bajnokságban a sereghajtó a dobogós vendégekkel találkozik. A vendégek az esélyesebbek, és a gólokkal is érdemes számolni.
Izlandi bajnokság
Vikingur Olafsvik – Stjarnan
Hétfő, 21.15

Az Olafsvik az előző kiírásban éppen, hogy megúszta a kiesést. Végig az alsóházban tanyázott, de végül megmenekült. A téli átigazolási időszakban a védelmet és a támadósort igyekezett megerősíteni Ejub Purisevic vezetőedző, ám egyelőre eddig nem igazán jönnek az eredmények. Az együttes a 12 csapatos pontvadászat utolsó pozíciójában tanyázik, hét fellépésén mindössze négy egységig jutott, odahaza pedig mind a három meccsét elveszítette. A helyzete egyre rosszabb, ugyanis az Akranesszel együtt kezdenek leszakadni a mezőnytől. Jó hír viszont a drukkereknek, hogy a kupabúcsút és a négy bajnoki elvesztése után legutóbb ponttal tért haza a Fjölnirtől (1-1). A társulatra jellemző a nyílt játék, over/under statisztikája 5/2. A keretben nem lesz ott egy bekk, valamint egy középpályás. Légiósaira számíthat a bosnyák szakember.

A Stjarnan a harmadik helyen állt a játéknap előtt: 13 pontos, idegenben 2-1-1-es sort tud felmutatni, a formája viszont nem az igazi. Kétszer is kikapott egymás után, amely azért nem jellemző a kék-fehérekre. Előbb az FH otthonában mondott csődöt a csapat védekezése (3-0), ám azért ez még nem okozott akkora problémát a klubnál. Viszont a minap a Vikingur Reykjavik is nyert nála (1-2), ezt a zakót már nehezebb megmagyarázni. A támadósorral alapjaiban véve nincs probléma, hét ütközetben 16 találatot termeltek, ezzel a Stjarnané a legjobb csatársor. Az over/under mutatója 7/0 - azért ez is beszédes adat. Ma az egyik legjobb csatár, a négy találatos házi gólkirály nem lehet ott a pályán, mert legutóbb le kellett cserélni. Rajta kívül egy cserebekk sérült.

Főtipp

05012. Vikingur Olafsvik – Stjarnan, 2.5 gól felett (1.50) – Tippmix

Melléktipp

04983. Vikingur Olafsvik – Stjarnan, 2 (1.50) – Tippmix

Az elmúlt években rendre gólzáporos meccseket vívott egymással a két együttes. A vendégek az esélyesebbek, de a találatok jobban fizetnek, így mi elsősorban a gólokra megyünk rá.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!