<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ki ne hagyd ezt a keddi tuti tippet!

A norvég másodosztályban mindkét együttes elég gyatrán szerepel. A védelmek nem állnak a helyzet magaslatán – ezúttal is nyugodtan lehet számolni a gólokkal...
Norvég másodosztály
Fredrikstad – Kongsvinger
Kedd, 19.00

A Fredrikstad a sereghajtó a norvég második vonalban, 12 fellépésen mindössze nyolc egységig jutott - ez vajmi kevés, viszont biztató lehet a drukkerek számára, hogy eddigi egyetlen sikerét épp’ legutóbb aratta: 4-0-ra kiütötte az Elverumot. Hazai pályán így most már 1-3-2-es eredménysort tudnak felmutatni Veteliék, akik otthonukba csak egyszer nem voltak eredményesek. A keretben lesznek hiányzók, a középpályáról dőltek ki ketten, egy eltiltott is lesz ebben a csapatrészben.

A Kongsvinger 12 pontos, nagy nyugalomra tehát itt sincs ok. Idegenben még egész elfogadható a mérlege (2-2-2), és ha ehhez hozzávesszük, hogy az utolsó két kimozduláson győzött - hét góljára egyet sem kapott -, akkor máris nem olyan borús a helyzet. Ha már a találatok kerültek szóba: a kék-fehérek tipikusan gólszórós csapat, over/under statisztikája 9/3, idegenben mindig esett legalább három találat a mérkőzésein. Hans Erik Eriksen vezetőedző alakulata összességében hullámzóan teljesít, képes látványosan futballozni, de például legutóbb otthon a Levanger ellen nem jött össze semmi (0-1). Egy belső védő eltiltott, egy középpályás sérült.

07975. Fredrikstad – Kongsvinger, 2.5 gól felett (1.65) – Tippmix

A Fredrikstadnak jót tett a múlt heti győzelme, a csapat bebizonyította, hogy nem szabad leírni. A Kongsvinger vendégként szeszélyes, és támadásban erős. Viszont a védelmek képesek a hibára - mindkét oldalon. Leginkább a találatokra érdemes fogadni, mondjuk +2.5-re.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!