<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállallod? Brutális szorzókra bukkantunk

Az izlandi bajnokságban az egyik összecsapáson nem várunk döntést a szünetig, Írországban pedig pontosztozkodással kalkulálunk a másodosztályú találkozón.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14280. KA Akureyri - KR, 1. félidő X (2.10) - izlandi bajnokság, 19.00

Az izlandi bajnokságban lassan a féltávhoz érkeznek a csapatok. A KA szereplése eddig mindenképpen pozitív meglepetés. Az újonc egyelőre tapad az élmezőnyhöz, 12 pontnál jár, saját stadionjában egy győzelme mellett kétszer végzett döntetlenre. Lendülete azonban mintha fogytán lenne, egy iksz után legutóbb a Valurnál kikapott, ami azért lehetett különösen fájó, mert egy órán keresztül emberelőnyben focizhatott a gárda.

A KR produkciója eddig csalódást keltő, a társaság nyolc mérkőzésen nyolc pontig jutott. Ha kimozdult, egyszer győzött, kétszer kikapott. A tavalyi bronzérmes rossz passzban érkezik a találkozóra, régen nyert, még május közepén, azóta inkább csak kudarcok érték. Ha nem szedi össze magát a KR, még akár bajba is kerülhet. Az első félidőben kivárnak majd a felek, aztán majd a másodikban tesznek meg majd mindent a sikerért. Összességében is jó sansz van az X-re, de a szünetig még inkább.

10597. Cobh Ramblers - Shelbourne, X (3.05) - ír másodosztály, 20.15

A házigazda mindenképpen feljutna a legjobbak közé, de úgy tűnik, a Waterforddal nehéz lesz megküzdenie. A játéknap előtt a második helyen állt a Ramblers, 30 pontot hozott össze 15 meccsen. Otthon még veretlen, öt siker mellett háromszor remizett. A formája kissé szeszélyes, az utolsó három bajnokiján "minden" történt vele. A védelmére alapozhat, saját létesítményében csak három gólt kapott.

A Shelbourne valaha topcsapatnak számított, de az anyagi válság elérte a piros-fehéreket is, akik immár évek óta csak a másodosztályban senyvednek. És ott sem meghatározó tagja a mezőnynek. Jelenleg a középmezőnyben küzd a gárda, 19 pontos, idegenben viszont képes azért meglepetést okozni (3-1-4). Kiszámíthatatlan szinte, hogy mikor melyik arcát mutatja a csapat, amire építkezhet, hogy legutóbb a jóval esélyesebbnek tartott UC Dublinnál tudott diadalmaskodni. Nem várható sok találat a mérkőzésen, egy melléktippnek elmehet akár a -2.5-öüs opció is, ugyanakkor a Shelbourne képes lehet egy pontot elhozni a Cobh stadionjából. Három fölötti szorzóért egy próbát feltétlenül megér.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!