<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Oddshiba a finnországi BL-meccsen?

A legkevésbé sem sablontippekkel érkezünk a két szerdai BL-ütközetre. A finn aranyérmes simán otthon tarthat egy pontot a Legia ellen, Írországban pedig potyoghatnak a gólok.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11398. Mariehamn - Legia Warszawa, 1X (2.40) – BL-selejtező, 20.00

A finneknél meglepetésre a Mariehamn nyerte meg a bajnokságot, a "zöldek" sikerével szinte senki nem számolt. A télen nem sikerült megerősíteni a keretet, sőt, inkább távozók voltak, így az sem okoz meglepetést, hogy a jelenlegi kiírásban csak a negyedik helyen állnak, és a HJK-t esélyük sincs beelőzni. A gárda otthon erős, a formája inkább pozitív. Ami fontos lehet, hogy a Mariehamn játékban van, a finn bajnokságban már 17 fordulón vannak túl a csapatok.

A Legia bebizonyította, hogy a igenis helye van a BL főtábláján. A társulat az előző pontvadászatban izgalmas végjátékban húzta be az aranyérmet: noha pontszámban közel álltak hozzá a riválisok, a legtöbb lőtt gól és a legkevesebb kapott is a nevéhez fűződött. A felkészülés ideje alatt nem ment rosszul a varsóiaknak, akik viszont a szezon első tétmeccsét elveszítették: a Szuperkupa fináléjában büntetőkkel maradtak alul az Arka Gdynával szemben. Ma a messzi északon kellemetlen kilencven perc várhat a lengyel címvédőre, nem lepődnénk meg, ha a finnek nem kerülnének hátrányba.

12006. Dundalk - Rosenborg, több mint 2.5 gól (2.05) - BL-selejtező, 20.45

A Dundalk tavaly remekelt, megnyerte az ír bajnokságot, és az Európa-ligában is történelmet írt. A sikert azonban nem tudták meglovagolni a fekete-fehérek: a bajnokságban a Cork már biztosan megfosztja őket a bajoki címüktől. A társaság formája mostanában egészen jó, sorra nyeri a meccseit, a támadójátéka nagyon attraktív - e kijelentés alól csak a legutóbbi, Bohemians elleni mérkőzés lehet kivétel (0-1).

A Rosenborg vezeti a bajnokságot, féltávnál már ötpontos előnyt szedett össze. A trondheimi együttes idegenben óvatosabb, de kontrákból veszélyes. A norvég címvédő jó passzban van, az utolsó két meccsén nyolcszor talált be - igaz, négyet kapott is. Ezúttal is van érték a találatokban...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!