<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Túlságosan leírják a bukik a Fradit?

A Rangadó ismét megnézte, hogy állnak a magyar csapatok szorzói a BL- és El-párharcok előtt.

Három magyar csapat érdekelt a nemzetközi kupák második selejtezőkörében: a Budapest Honvéd megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában, míg a Ferencvárosi TC és a Videoton FC már második párharcára készül az Európa Ligában. Társoldalunk, a Rangado.hu ezúttal is megnézte, milyen esélyekkel lépnek pályára csapataink a vezető fogadóirodák szerint.

A Honvéd szerdán 19 órától az izraeli bajnok, Korhut Mihályt is foglalkoztató Hapoel Beer-Seva vendége lesz. Az izraeli fél a favorit: 1.4-es szorzó felett egyetlen fogadóiroda sem adja a győzelmét. Az, hogy a Honvéd megcsíp egy döntetlent, már átlag 4.4-es szorzóval bír, míg a magyar győzelemért 8.45-szoros pénzt fizetnének vissza az arra fogadóknak – de akad olyan iroda is, mely bőven 10-es odds fölött kínálja ezt a lehetőséget. A párharc előtti továbbjutási szorzók átlaga 1.45–2.54-re áll az izraeliek javára, vagyis favoritjai a párharcnak.

Jó Videoton-esélyek, kevésbé van sansza a Fradinak

Az észt Kalju otthonába látogat a Videoton, 18.15-ös kezdéssel. A csütörtöki találkozót – magyar szempontból – egész optimistán látják a bukik: a Videoton-győzelem 1.8-es átlag körül mozog, ezzel szemben a hazai sikert 4.2-re árazták be. A döntetlen is 3.45 körüli szorzót ér a szakértők szerint, vagyis a magyar csapat az esélyese az észtországi találkozónak. Ebből következik, hogy a párharcban is a Vidi a favorit: 1.2-es szorzót ér a továbbjutása, míg az ellenfél 3.75-dal áll az első meccs előtt – abszolút magyar továbbjutást várnak.

A Fradi hazai pályán kezd az előző körben tíz gólig jutó, Korcsmár Zsoltot is soraiban tudó dán FC Midtjylland ellen (21 óra). Nem túl jó előjelekkel, legalábbis ami a szorzókat illeti: hiába jutott tovább az FTC is kettős győzelemmel, mostani sikerére 3.1 körüli pénzt fizetnének vissza – vagyis nem igazán érzik esélyesnek hazai pályán a Doll-csapatot. A döntetlen 3.3 körül mozog, a dánok idegenbeli győzelme pedig 2.15-ös értékkel bírhat, vagyis óvatosak az irodák, de inkább utóbbi együttest tartják esélyesnek. A szakértők szerint a párharc kimenetele (sajnos) majdnem annyira egyértelmű, mint a Videotoné, csak éppen fordított helyzetben: a dánok átlag 1.25-os, a Fradi 3.3-es szorzót kapott a továbbjutásra.

 
 
  • 1szlezi2017július13.08:44ÚjVálasz

    Hol lehet fogadni arra az első mérkőzés előtt hogy melyik csapat jut tovább? tippmix-en,tippmixpro-n és bet365-ön sem találtam ilyen opciót.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!