<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lecsapnak a kanárik?

Az Angol Ligakupában nehéz kimenetelre fogadni - viszont találatokra érdemes. Ezúttal is találtunk egy jó lehetőséget...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14004. Norwich - Swindon, 2,5 gól felett (1,50) - Angol Ligakupa, 20.45

A Championshipben szerepel továbbra is a Norwich, miután a gárdának nem sikerült elcsípnie valamelyik osztályozós helyet az előző kiírásban. Jellemzően otthon voltak erősek a kanárik, akik a nyáron menedzsert váltottak. Érkezett a német Daniel Farke, és vele együtt több új játékos is. A nyitány nem sikerült rosszul, hiszen a Fulhamnál ért el értékes ikszet (1-1) a gárda.

A Swindon májusban még harmadosztályú volt, de a brigád könnyűnek találtatott és kiesett. Az idei szezont a League II-ban kezdte meg a csapat. A rajt jól sikerült, a Carlisle otthonából hozták el a pontokat David Flitcroft menedzser fiai. A keretben lesznek hiányzók, és persze nagy kérdés, hogy mennyire veszik komolyan a sorozatot az alakulatok. A házigazda az esélyes, ám inkább a gólokban bízunk. Hármat összehoznak a felek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!