<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Feladják a kupát?

A norvégoknál már a nyolcaddöntőket rendezik a kupában. A vendégek bajban vannak a bajnokságban, nem biztos, hogy rá tudnak hangolódni a sorozatra...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

23537. Lilleström - Tromsö, 1 (1.80) - Norvég kupa, 18.30

A legjobb nyolc közé jutás a tét a kupasorozatban, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A házigazda rosszul rajtolt, de az elmúlt hónapokban rendezte sorait, így most már a középmezőny tagja. Teljes biztonságban még nincsen, főleg hazai pályán kellene kozmetikáznia eredménysorán (4-1-4). A kupában eddig magabiztosak voltak a sárga-feketék, mintkét alacsonyabb osztályú riválisukat hendis különbséggel verték.

A Tromsőnél áll a bál, a piros-fehéreken az edzőváltás sem segített. Az utolsó helyen állnak a bajnokságban, lemaradásuk egyre nagyobb. A formájuk pocsék, május közepe óta képtelenek nyerni, három vereségből érkeznek a mai ütközetre. A kupában eddig nem panaszkodhatnak a sorsolásra, kiscsapatok ellen léptek tovább, mindkétszer vendégként. A következő egy hónapban fontos találkozók várnak a csapatra - nem okozna meglepetést, ha a a szakmai stáb azokra helyezne nagyobb hangsúlyt. A Lilleström egyben van, ma továbblép a kupában is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!