<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ágyútűz a rókákra!

Az Arsenal számára jól indult az évad, és a folytatásban is eredményes játékot várunk a londoniaktól. Ennek ma a Leicester láthatja a kárát...
Premier League
Arsenal - Leicester
Péntek, 20.45

Ismételten nagy tervekkel vág neki a szezonnak az Arsenal. Arsen Wenger alakulata a nyáron Lacazette-t és Kolasinacot szerezte meg, mindketten alapemberei lehetnek az ágyúsoknak. A szuperkupát elhódították a piros-fehérek a Chelsea ellenében, mindkét új szerzemény a kezdőben kapott helyet, a Schalkétől érkezett futballista szerezte az egyenlítő találatot. A Premier League rajtjára nem lesz teljes az Arsenal kerete, szokás szerint több hiányzója is lesz a gall menedzsernek. Koscielny eltiltását tölti, Cazorla sérült, Mustafi, Sanchez és Wilshere sincs még megközelítőleg tökéletes állapotban, és Mertesacker, Özil, Ramsey és Coquelin szerepeltetése is kérdéses. Persze, azért nem lepődnénk meg, hogy a felsoroltak közül többen is ott lennének pénteken este háromnegyed kilenckor az Emirates gyepén. Lapértesülések szerint a várható kezdő: Cech - Holding, Mustafi, Monreal - Bellerin, Xhaka, Elneny, Kolasinac - Welbeck, Iwobi - Lacazette.

A rókák a két évvel ezelőtti bajnoki cím után nagyon rosszul szerepeltek márciusig, ekkor távozott Ranieri, és a helyére érkező Craig Shakespeare összekapta a kékeket. A középmezőnyben zárt a társulat, amely a nyáron csaknem 60 millió eurót költött új szerzeményekre. Érkezett Kelechi Iheanacho, Jakupovic, Iborra és Maguire - viszont nagy kérdés, hogy a Rómával kacérkodó Mahrezt sikerül-e megtartana az együttesnek. A keret nem rossz, a tavalyi 12. pozíciónál azért mindenképpen jobb szereplés várható el Ndidiéktől. A Leicester sem tud a legjobb kezdőjével kiállni, a Gladbach elleni edzőmeccsen kisebb sérülést szenvedett Iheanacho, így az újonc minden bizonnyal a padon kezd. Huth sérült, Drinkwater, Slimani és Mendy ugyancsak edzéseket hagyott ki. A 4-4-1-1-es hadrend nem változik, a tervezett kezdő: Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, Ndidi, Iborra, Gray - Okazaki - Vardy.

12102 04. Arsenal - Leicester, 1-es és 1,5 gól felett (1.55) - Tippmix

Az Arsenal jól mutatkozott be a szuperkupa fináléjában, a londoniak olykor szépen futballoztak. A keretük a sok hiányzó ellenére is erős, támadásban biztosan nem lesz gond az ágyúsokkal. Ma hazai sikert várunk, és legalább két találatot...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!