<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Elszabadul a pokol!

A norvég másodosztályban két igazi gólos csapat találkozik ma egymással - négy találat is összejöhet...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

01629. Kongsvinger - Bodo Glimt, 3.5 gól felett (1.95) - Norvég másodosztály, 19.00

A Kongsvinger megtáltosodott az elmúlt hetekben, egy mély gödörből jött ki a gárda. Utolsó két bajnokiját megnyerte, így már eltávolodott a veszélyes zónától. 23 pontja van, ebből a hazai statisztikája 3-2-5 - lenne mit javítani. Rendre belemegy a nyílt játékba, erről gólaránya is árulkodik: 35-33.

A Boso tavaly kiesett az első ligából, most a feljutás a cél, és eddig ennek megfelelően is teljesítenek a sárga-feketék. 48 ponttal az élen állnak, idegenben is veszélyes, 6-2-2-es sorozatot összehozva. Nagyon jó passzban érkeznek a mai találkozóra, sorra nyeri a bajnokikat, az utolsó hármon 13-0-ás gólkülönbséget hoztak össze. A vendégek az esélyesek, de a találatokban is van érték.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!