<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A hazaiak lesznek a jobbak

A Molde az Oddot fogadja a norvég élvonalban. A házigazda tűnik esélyesebbnek...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15667. Molde - Odd Ballklub, 1 (1.70) - norvég bajnokság, 19.00

A Molde 20 forduló után 31 ponttal a 4. helyen áll, a dobogóra még odaérhet, de ahhoz nagyot kell hajráznia a csapatnak. Otthon nem igazán erős, 5-1-3-as a statisztikája. A formája hullámzó, két bajnoki vereség után továbbjutott a kupában.

Az Odd egy éve bronzérmesként zárt, jelenleg nem megy ennyire az együttesnek. Csak a 7., 28 pontja van, vendégként pedig gyenge: 2-2-5-ös statisztikájához 4-15-ös gólkülönbség passzol. A formája változékony, kiesett a kupából, majd kikapott idegenben, majd otthon nyert. Ma ismét a vendégformáját hozza az Odd, ezt pedig kihasználja a Molde. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!