<>

 
 
 
Az alapszakaszt 2. helyen záró Miami hazai sikerrel rajtolhat a rájátszásban, a Pool tarthatja előnyét az élen, míg a Sevilla tovább harcolhat az európai kupaszereplésért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: Liverpool, Sevilla és Miami

Az alapszakaszt 2. helyen záró Miami hazai sikerrel rajtolhat a rájátszásban, a Pool tarthatja előnyét az élen, míg a Sevilla tovább harcolhat az európai kupaszereplésért.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

187. Miami - Charlotte, 1 (1.20) - NBA rájátszás, 21:30

A Charlotte kiváló hajrával odaért idén a legjobb nyolcba keleten, vagyis kissé meglepő módon ott lehetnek az idei playoffban. Az viszont nem kérdés, hogy a Miami elleni párharcban nem sok esélyük van még úgy sem, hogy idén nem a Heat-é lett az első hely. A hazaiaknál visszatérhet a rengeteg meccset kihagyni kényszerült Wade, és ugyan top formát még nem várhatunk tőle, nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Charlotte akár csak megszorongassa ezt a Miamit.

192. Sevilla - Granada, 1 (1.38) - spanyol bajnokság, 19:00

Az európai kupaszereplést érő 5. helyét megvédeni készülő Sevilla sikere várható a nem igazán motivált Granada ellenében. A vendégek 37 pontjukkal jelenleg biztonságban vannak, habár a mezőny hátsó régiója meglehetősen szoros, egyelőre a 13. helyen áll a társaság. A Sevilla viszont csak 4 ponttal áll a 7. helyen tanyázó Villarreal előtt, ráadásul a Sociedad is hozta a "kötelezőt" szombaton, vagyis továbbra is kiélezett a harc. Ugyan Moreno és Reyes nem bevethető, ez a Sevilla még így is erősebb a Granada csapatánál!

195. Norwich - Liverpool, 2 (1.34) - angol bajnokság, 13:00

A Liverpool egyre közelebb a bajnoki címhez, miután a Chelsea óriási meglepetésre kikapott Londonban a Sunderland ellen. Vagyis vasárnap kora délután a Pool 5 pontra távolodhat el Mourinho csapatától! Ez már mondható tetemesnek is, de a Manchester City még mindig nem mondott le a bajnoki címről, vagyis nem árt figyelnie Gerrardéknak. A Norwich 32 ponttal épp a kieső zóna felett áll köszönhetően annak is, hogy a Cardiff-Fulham kettős egyik tagja sem tudott nyerni szombaton. A Liverpoolnak jó emlékei vannak a közelmúlt ezen párosításából: legutóbbi 3 közös meccsükön 15 gólt hintettek a Norwich csapatának szép kis 5-5-5 elosztásban. A két együttes közti különbség egyértelmű, még ha Henderson biztosan ki is hagyja a meccset és Sturridge játéka is kérdéses. Mi a vendégek sikerét várjuk!

Össodds: 2,22
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!