<>

 
 
 
Anglia cseresora elég motivált lehet, az olasz-uruguayi rugdosódásba torkollhat, míg a kolumbiai-japán gólokba.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Anglia, sárga lapok, gólok

Anglia cseresora elég motivált lehet, az olasz-uruguayi rugdosódásba torkollhat, míg a kolumbiai-japán gólokba.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

120. Costa Rica-Anglia, 2 (1,86) - világbajnokság, 18:00

A D-csoport 3. fordulója. Costa Rica eddig a torna meglepetése, nem elég, hogy Uruguayt hátrányból lépte le egy kiváló 2. félidővel, de utána Olaszországnak sem adott esélyt, mégpedig meggyőző játékkal és egy elvett 11-es ellenére. Ez szinte azt jelenti, hogy nem csak továbbjutott, hanem csoportelső, annyira kedvező a gólaránya. Emiatt elképzelhető, hogy nem totális erőbedobással lép majd pályára. Anglia szégyenszemre két forduló alatt kiesett, és már csak becsületéért játszik, így Roy Hodgson 9 változást ígér az Uruguay ellen kikapott kezdőhöz képest. Ben Foster, James Milner, Frank Lampard, Ross Barkley, Jack Wilshere, Adam Lallana, Phil Jones, Chris Smalling és Luke Shaw mind esélyt kap. Szerintünk ahogy a spanyolok esetében, a második sor elég motivált lesz, hogy győzzön.

145. Olaszország-Uruguay, több mint 4,5 sárga lap (2,05) - világbajnokság, 18:00

A D-csoport 3. fordulója. Eddig a brazíliai torna nem a sárga lapokról szól szerencsére, így az olaszok és az uruguayiak mérkőzésein sem nagyon villantak a kártyák. A taljánok Anglia ellen nem is gyűjtöttek be egyet sem, Costa Rica ellen is csak Mario Balotelli egyet, míg az uruguayiak eddig négynél járnak. A keddi találkozó viszont a harcról szólhat, a tét óriási, hiszen egyik csapat kiesik, míg az olaszoknak a döntetlen is jó. Emiatt el tudunk képzelni egy rugdosós, nem épp látványos mérkőzést. Segítheti a sárga lapok termelését a mexikói játékvezető, aki hazájában 5-6 lapot rendre kioszt.

163. Japán-Kolumbia, több mint 2,5 gól (1,79) - világbajnokság, 22:00

A C-csoport 3. fordulója. Japánnak élet-halál harc lesz a mérkőzés, hiszen egy halvány döntetlennel a tarsolyban az utolsó körben kell alkotni. A keretet veszélyesnek ítélték meg a torna előtt, ám nem nyújt valami extrát, nyilvánvaló, hogy az eddig remeklő kolumbiaiak minőségben fölé nőnek. James Rodríguezék viszont két mérkőzés alatt nem csak továbbjutottak, de kiváló gólarányukkal szinte garantáltan a csoport első helyén végeznek. Emiatt várható néhány csere bevetése. A japánok képesek találatokat rúgni, de kapnak is, ezúttal ideális feltételeket látunk arra, hogy hármat összehozzanak a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!