<>

 
 
 
Érdekes párharcnak ígérkezik a kvázi hazai pályán focizó Mexikó és a hollandok ütközete a legjobb 16 csapat közt. Mexikó akár el is kaphatja a narancsosokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Megtréfálhatja Mexikó a hollandokat

Érdekes párharcnak ígérkezik a kvázi hazai pályán focizó Mexikó és a hollandok ütközete a legjobb 16 csapat közt. Mexikó akár el is kaphatja a narancsosokat.
Vb nyolcaddöntő
Hollandia - Mexikó
Vasárnap, 18:00 óra

A holland nemzeti tizenegy tulajdonképpen hozta, amit vártunk tőle. A csoportját megnyerte, a spanyolokat össze-vissza verte, és a másik két ütközetben is sikert aratott. Ami szembetűnő volt, hogy a támadószekciójuk nagyon rendben van - három mérkőzésen 10 gólt termeltek Robbenék. Viszont a középpályás-védekezés és a bekksor azért még nem állt össze, az amolyan van Gaal-os volt eddig... Persze, csacsiság lenne leírni a németalföldi egységet, hiszen azért mégis csak száz százalékos mérleggel léptek tovább a nem éppen egyszerű B-csoportból. Van Persie visszatér eltiltása után, ez mindenképpen jó hír a hollandoknak, ugyanis a MU csatára eddig remekül teljesített mindkét fellépésén.

Hollandia - Mexikó, X2 (1.75) - Betclic

Mexikó veretlenül tudta le a csoportkört, végrehajtva a bravúrt a házigazda ellen (0-0). Kamerunt és Horvátországot magabiztosan rendezték el Miguel Herrera fiai. A selejtezőn csak eső-kelő válogatott eddig a vébé egyik üde színfoltja: masszívak, zártan védekeznek, viszont a kontráik életveszélyesek. A kapuban Ochoa parádézik meccsről meccsre, hátul a "rehabilitált" Marquez nagyszerűen irányít, a széleken Layun és Herrera bontja az ellenfelek védelmét, Guardado régi önmagát idézi, elől pedig Peralta és dos Santos kvázi időzített bombaként futballozik. Nagyon kellemetlen ellenfél Mexikó válogatottja, bárkinek képesek elrontani a játékát, és akkor jönnek az ellentámadások...

Rázós kis csörte lesz, amely lapokat is hoz majd szép számmal, és valamiért a szurkolóik által fanatizált mexikóiak továbbjutását várjuk. Nálunk x2-es a történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!