<>

 
 
 
John Isner 203 centis adogatógép, ám Feliciano Lópezt sem kell félteni. A forma dönthet a spanyol javára.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Okkal veretjük a 203 centis óriást

John Isner 203 centis adogatógép, ám Feliciano Lópezt sem kell félteni. A forma dönthet a spanyol javára.
Wimbledon, férfi egyes, 3. forduló
Feliciano López-John Isner
hétfő 12:30 óra

Feliciano López egy rutinos öregróka. Volt már 15. a világranglistán, sokoldalú játékos: a nagy szervájára épít, de képes az alapvonalról is magabiztosan játszani. Volt, hogy salakon élt át nagy sorozatokat, máskor kemény pályán, tavaly és az idén viszont füvön brillírozik. Most olyannyira megy neki, hogy Queen'sben rangos viadalon döntőt játszott és csak három rövidítés után kapott ki az új csillagtól, Grigor Dimitrovtól, majd Eastbourne-ben már tarolt. A héten már két kötelező mérkőzést nyert, óriási formában játszik tehát.

Feliciano López-John Isner, 1 (1,70) - Betclic

Isner egy 203 centis óriás, akinek rendkívül egyoldalú a játéka. Óriási szervájára épít, szinte lehetetlen feladat elé állítva bárkit, aki az útjába kerül, ám onnantól, hogy az alapvonalról kell alkotni, elfogy a tudománya, túlságosan lassú. Wimbledon elvileg feküdne neki, hiszen rendkívül gyors pálya, de a 2. fordulón most először jutott túl. Az éve egyébként egészen kiváló, tavaly csak júliustól lendült meg, ehelyett már volt egy elődöntője Indian Wellsben és salakon is tudott menni néhány kört nagy tornákon. Két háromszettes győzelmen van túl, de kötelező feladatok voltak.

Két nagy adogató mérkőzésén szinte garantáltak a rövidítések és ez lehet lutri is. Mi a forma alapján szavazunk Lópezre, akinek a fű is jobban fekszik, Isnernek feltűnő, hogy soha sem jött össze semmi Wimbledonban. A spanyol alapvonalról többet tud, ez is számíthat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!