<>

 
 
 
A németek egyértelműen verhető ellenfelet kaptak a legjobb 16 csapat közt, azonban időnként sebezhető védelme Algéria ellen is megtréfálhatja őket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.72

Eseménydús meccsen léphetnek tovább a németek

A németek egyértelműen verhető ellenfelet kaptak a legjobb 16 csapat közt, azonban időnként sebezhető védelme Algéria ellen is megtréfálhatja őket.
Vb nyolcaddöntő
Németország - Algéria
Hétfő, 22:00 óra

Müllerék egy sima 4-0-al kezdtek a vb-n, ráadásul az előzetesen legkeményebb ellenfélnek tartott portugálokat sikerült letarolniuk - igaz ehhez kellett Pepe kiállítása is az első félidőben. A kiállításig azért látszódott, hogy védelmük átjátszható és ez Ghána ellen pláne kijött, ahol csupán 2-2-re voltak jók Löw tanítványai. USA ellen aztán ahogyan várni is lehetett, nem hajtotta ki magát a gárda, az amerikaiak sem nagyon akartak semmit. Támadásban képesek lendületes játékra is, azonban hajlamosak akár még saját magukat is elaltatni a passzolgatással és ez az egyenes kieséses rendszerben még komoly nehézségeket is okozhat egy helyzeteit hatékonyan kihasználó csapat ellen.

Németország - Algéria, Németország nyer és legalább 3 gól lesz (1.72) - Betclic

Márpedig Algéria ebbe a kategóriába sorolható! Vezettek és jól is játszottak Belgium ellen a vereség ellenére is. Korea ellen kiváló első félidőt produkáltak, mely elég is volt a győzelemhez, majd az oroszok ellen hátrányból álltak fel és a döntetlent meg is tudták őrizni, mellyel továbbjutottak. Slimani, Brahimi és Feghouli támadásban jól építkezik, fejjátékuk nagyon erős, ám védelmük nem világverő.

Elsősorban német dominanciát várunk a mérkőzés elején, Algéria jó eséllyel szögletekre és pontrúgásokra pályázik majd hatékony fejjátéka miatt, illetve igyekeznek majd Müllert teljes mértékig kikapcsolni középen. Ez a német védelem nem mondható feltétlenül stabilnak és ha esetlegesen Müllerék vezetést tudnak szerezni, akkor Algéria meglepheti őket. A németek továbbjutásában mi sem kételkedünk támadójátékuk miatt, erre azonban minimális oddsot kaphatunk az irodáktól. Gólokkal kombinálva viszont már egészen tűrhető szorzóra tehetünk szert!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!