<>

 
 
 
A németek meccsén potyoghatnak a gólok, míg a franciák szerencsés esetben nagyon simán juthatnak tovább Nigéria ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia hendi és német gólok!

A németek meccsén potyoghatnak a gólok, míg a franciák szerencsés esetben nagyon simán juthatnak tovább Nigéria ellen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

023. Franciaország - Nigéria, (0-1) 1 (2.24) - világbajnokság, 18:00

A franciák egy kiállításnak is köszönhetően simán intézték el Honduras csapatát, majd látványos támadójátékkal nem okozott gondot Svájc csapata sem. Hiába játszottak aztán emberelőnyben egy teljes félidőt Ecuador ellen, végül csak 0-0 lett, de az a meccs már csak púp volt a hátukon. Nigéria sörmeccset játszott Argentínával, emellett botrányosan játszott Irán ellen és bírói segítség kellett sikeréhez Bosznia ellen. Babatunde ráadásul nem játszhat afrikai oldalon sérülés miatt. Nigéria egyáltalán nem győzött meg minket, akár még kétgólos francia siker is lehet ebből!

057. Németország - Algéria, 4 vagy több gól lesz (2.36) - világbajnokság, 22:00

A német támadójátékot senkinek sem kell bemutatni: ha komoly a tét és gólokat kell lőni, akkor ők meg is lövik azokat. Müller ezúttal is remekel a vb-n, mögötte Özilék képesek lendületes és pontos támadásokat vezetni. Viszont védelme időnként sebezhető, melyet a pontrúgásokból erős Algéria ki is használhat. Akár még 4-5 gól is jöhet ezen a derbin, mondjuk 3-1 kiosztásban!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!