<>

 
 
 
Szoros és fegyelmezett meccsre számítunk a Argentína és Svájc összecsapásán, míg USA eredményes lehet a belgák ellen is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Svájc, USA és lapok

Szoros és fegyelmezett meccsre számítunk a Argentína és Svájc összecsapásán, míg USA eredményes lehet a belgák ellen is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

097. Argentína - Svájc, (0-2) 2 (1.55) - világbajnokság, 18:00

Hiába nyert meg három meccset Argentína a csoportjában, nem igazán volt meggyőző a kék-fehér mezesek játéka. Nigéria ellen sikerült látványos focit összehozni, de abban segített az ellenfél is, illetve az, hogy igazából tét nélkül lépett pályára mindkét együttes. Svájc beleszaladt már egy nagy pofonba, de ettől még nem szabad leírni az alpesi válogatottat, erős együttesről van szó, amely törhet borsot Messiék orra alá. Jó esélyt látunk, hogy ez az Argentína nem képes két góllal verni Svájcot, egy rendkívül szoros mérkőzést vívnak majd egymással, amelyen maximum csak egy találattal bizonyul majd jobbnak a dél-amerikai gárda.

114. Argentína - Svájc, 4.5 sárga lapnál kevesebb lesz (1.35) - világbajnokság, 18:00

Egyik gárda sem mutatott eddig durva játékot és vélhetően akármilyen komoly is a tét már ezen az összecsapáson, most sem láthatunk majd brutális belépőket. Argentína mindössze egyetlen sárga lapot kapott, még Bosznia ellen Rojo sárgult be. Svájc szintén egy sárga kártyával áll eddig, az Ecuador elleni meccs hajrájában Djourou kapott sárga lapos figyelmeztetést. A meccs játékvezetője majd a svéd Eriksson lesz, aki ezidáig két mérkőzést vezetett a vb-n: a Kamerun-Brazília derbit 3, míg a Ghána-USA találkozót 2 lappal hozta le. Jó eséllyel ezen a találkozón sem látunk majd 4-nél több lapot felvillanni.

140. Belgium - USA, USA szerez gólt (1.55) - világbajnokság, 22:00

Klinsmann és csapata elképesztő kitartásról tett tanúbizonyságot a csoportmeccsek során: Ghána ellen kétszer is betaláltak, ráadásul a győztes gólt a hajrában tudták bevinni, reagálva ezzel az afrikaiak egyenlítő góljára. Portugália ellen aztán hátrányban játszottak már a meccs elejétől fogva, de fordítani tudtak. Aztán a németek ellen már nagyon nem akartak előre menni, de a meccs elején, majd a hajrában így is szerezhettek volna gólt. Dempsey jóvoltából van egy gólerős támadójuk elöl, a szélen pedig Johnson felfutásai veszélyesek, távolról pedig Bradley és Jones is remekül tüzel. Jó esélyt látunk rá, hogy az amerikai együttes a belga gárda ellen is eredményes lehet még akkor is, ha Wilmots csapata eddig csak Algéria ellen kapott gólt, pláne hogy a belga védelemből Kompany és Vanden Borre játéka kérdéses, Vermaelen biztosan nem játszik, Defour pedig eltiltott!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!