<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólokkal nyerhet a Fradi

Michael Mifsud a legnagyobb név a Sliema Wanderersben, amely a Fradit fogadja az Európa-liga selejtezőjében. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de a magyar bronzérmesnek illene magabiztosan hoznia a találkozót.
Európa-liga, selejtező
Sliema Wanderers - Ferencváros
Kedd, 17:45 óra

Nagy múltú csapat a Sliema Wanderers, de azért mégiscsak a máltai ötödik helyezettről van szó, azaz hivatalosan nem szabadna, hogy gondot okozzon a Ferencváros együttesének. A Sliema különösen a hajrát rontotta el, sorra jöttek a vereségek, végül húsz ponttal maradt le a bajnok Valletta mögött. Azóta sem látszik, hogy erősödött volna a gárda, igaz, a magyarok számára jól ismert Michael Mifsud – aki 2008-ban kulcsszerepet vállalt Magyarország 2-1-es legyőzéséből az Eb-selejtezőn – hazaigazolt Ausztráliából. Tény viszont, hogy már túl van fénykorán, az előző szezonban csak 14 mérkőzésen játszott, mindössze egy gólt lőtt a 33 éves támadó. A tervezett erősítések még nem érkeztek meg, így nagyjából a szezon végén botladozó keret fog kiállni a Fradi ellen.

Az ellen a Fradi ellen, amely kifejezetten jól erősített a nyáron eddig és még újabb érkezők is várhatóak. Noha a Leonardóval történt összezördülés miatt a csapat legjobbja nem lesz ott Máltán – akárcsak a legkelendőbb portéka, azaz Besics sem – azért így is bitangerős kerettel utazott ki a szigetre a Ferencváros. Ott lesz az újonnan érkezők között Lauth, Nagy, Nalepa és Bosnjak is. A védelem Besics nélkül is meg kell, hogy állja a helyét Böniggel és Mateosszal, elől pedig nagy lökést adhatnak az új támadók. Tavasszal a kiválóan összetett védekezés volt Thomas Doll védjegye, amely most is meghozhatja a sikert, de szerintünk ezúttal elől is villogni fognak a zöld-fehér csatárok

Főtipp

Sliema - Ferencváros, 2, európai hendikep -1 (1.85) - Betclic

Melléktipp

Sliema - Ferencváros, 2.5 gól felett (1.72)

A Fradi kimondottan a bajnoki aranyéremért száll harcba, amihez elengedhetetlen egy jó rajt. Azaz a máltai ötödik helyezettet ha nem is 4-5 góllal, de azért magabiztosan kell legyőzni. Mégpedig úgy, hogy a visszavágó már ne okozzon problémát a Puskás Stadionban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!