<>

 
 
 
Belgium szerintünk nem kap ki Argentínától, a sárga lapok viszont jöhetnek, míg késő este a gólokra szavazunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: belgák, sárgák, gólok

Belgium szerintünk nem kap ki Argentínától, a sárga lapok viszont jöhetnek, míg késő este a gólokra szavazunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

161. Argentína-Belgium, 2, 0-1 (1,65) - vb-negyeddöntő, 18:00

Meglepetést szimatolunk a szombati rangadón. Argentína annyira extra meggyőző nem volt eddig a tornán, így a csoportban is izzad szinte az összes mérkőzésén, míg Svájc ellen hiába játszott fölényben, végülis a 117. percig kellett, hogy várjon a gólra. Védelmét sebezhetőnek látjuk, támadásban pedig egysíkúnak. Belgium is tarolt csoportjában, ám adós volt a jó játékkal, viszont az amerikaiak ellen nagyon kitett magáért, parádés támadójátékkal, tűrhető védekezéssel rukkolt elő. A győzelem szintén csak a ráadás perceiben jött össze, ám inkább peches volt. Szerintünk ennyivel a belgák nem rosszabbak, mint az oddsok sejtetik, így kiváló oddsért az X, 2-t támogatjuk.

167. Argentína-Belgium, több mint 3,5 sárga lap (1,87) - vb-negyeddöntő, 18:00

Háromesélyes rangadó jön, és szerintünk kevés kockázatot, ám annál több belépőt hozhat a találkozó. A tét óriási, a sárga lapokat már szabaddan gyűjthetik azok, akik nem veszélyeztettek, hiszen a negyeddöntő után törlik azokat. Az argentinok negyeddöntőjében öt, a belgákén kettőt láthattunk, igaz 120, 120 perc alatt. Az olasz Niccola Rizzoli utolsó 20 mérkőzésén csak háromszor állt meg három sárga lapnál, ami mindenképp segít. Nyilvánvaló, a sárga lapok érkezése egyértelműen nem megjósolható, de mi találtunk néhány árulkodó jelet.

175. Hollandia-Costa Rica 2-3 gól (1.93) vb-negyeddöntő 22:00

Eddig sem vitték túlzásba a termelést a csapatok a nyolcaddöntőkben, így most sem számítunk arra, hogy kiszakadna a gólzsák a még nagyobb téttel bíró negyeddöntőkben. A hollandok képesek képesek nyerni Costa Rica ellen, de a közép-amerikai csapat szívósságának köszönhetően nem fogja olcsón adni a bőrét. Egy jó kis mérkőzésen születhet 2-3 gól, amely talán mindegyike narancsos találat lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!